Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Praha » okres Praha hl.m. » hotel, hostel » Merrion**** (hotel)

Merrion**** (hotel) [22818]


Popis | Cestovní deník | Kontakty | Mapa | Ceník | Fotogalerie | Recenze | Propagace | Upravit text | Objednat ubytování
    (přímý kontakt na provozovatele)


Hotel Merrion je malý a elegantní městský hotel perfektně umístěný v klidné části Prahy na dosah od historického centra, vhodný jak pro obchodní tak i pro turistickou klientelu. Po příjezdu jsou hosté uvítáni v nádherné hale, ubytováni v moderních a vkusně zařízených pokojích s vysokým standardem a ráno je čeká výborná snídaně v příjemné, prosklené restauraci plné zeleně. Hotel nabízí služby také jako business hotel. Klienti mají možnost si pronajmout plně zařízenou kancelář nebo salonek ve vlastním, přilehlém business centru. Privátní hotelové parkoviště je venku nebo v garážích. Mytí aut pro hosty je zdarma. Hotelový car service lze objednat z letiště i na letiště. Jenom pár kroků je to k zastávce městské dopravy a asi 15 minut pěšky ke všem historickým památkám.

Tak pohodlné jako vaše ložnice, v unikátním designu mezi pražskými hotely - to jsou pokoje v hotelu Merrion. Hotel Merrion disponuje 20 pokoji a apartmá. Jeden pokoj je speciálně vybaven zařízením pro osoby s handicapem . Všechny pokoje jsou komfortně a elegantně zařízeny a vybaveny satelitní TV, minibarem, trezorem, klimatizací, požárními čidly a hlásičem, telefonem s přímou volbou a připojením na internet. Koupelny mají vanu nebo sprchu a jsou vybaveny vysoušečem vlasů a kosmetickým zrcátkem.

Snídaně je zajištěna formou švédských stolů v hotelové restauraci nebo službou room servis na pokoj během dne.

Hotel je zabezpečen bezpečnostním a kamerovým on line systémem, napojeným na security agency 24 hodin denně. Všechny pokoje jsou vybaveny klimatizací, trezorem, požárním čidlem, požárními dveřmi a kobercem s požárním atestem. Dveře mají bezpečnostní zámky a otevírají se pomocí čipové karty. Nájezdová rampa umožňuje snadný přístup pro vozíčkáře. Recepce je přístupná nonstop. Hosté mají k dispozici vlastní parkoviště nebo garáž s myčkou.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)