Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Praha » okres Praha hl.m. » hotel, hostel » Hotel VOYAGE - Praha-Žižkov (hotel)

Hotel VOYAGE - Praha-Žižkov (hotel) [22800]



Citlivě zrekonstruovaný Hotel Voyage disponuje 33 pokoji v kategorii 4-hvězdičkové hotely. Pohodlné a prostorné pokoje lákají svěžím moderním designem a ideální polohou v zajímavé lokalitě pražského Žižkova. Centrum je snadno dostupné městskou hromadnou dopravou, cesta na Václavské náměstí trvá přibližně 10 minut a nejbližší autobusová zastávka je vzdálena od hotelu 200 m. 

Hotel je elegantní rezidencí umístěnou na Žižkově, čtvrti činžovních domů z přelomu 19. a 20. století, která je také nazývána pražským Montmartrem. Žižkov je bohémská čtvrť plná nočního života, kaváren, barů a umělců.

V sousedství hotelu je cyklistická stezka, která vede z centra města do vzdálenějších částí Prahy. Po stezce je možné během pár minut vystoupat na nedaleký vrch Vítkov, kde můžete, obklopeni zelení, obdivovat nádherná panoramata Prahy či největší jezdecký pomník na světě. Pokud upřednostňujete méně adrenalinové aktivity, můžete pozorovat, s osvěžujícím nápojem v ruce, sportující mladé maminky, bruslaře či cyklisty přímo z terasy hotelu. 

Hotel má bezbariérový přístup, bar s celodenním provozem, špičkovou restauraci MOOD, venkovní terasu a garáž. V celé budově funguje vysokorychlostní bezdrátové připojení k internetu. 


Hotel Voyage překračuje hranice očekávání především díky příjemné atmosféře, osobitému designu, vysoce individuálnímu přístupu, hi-tech vybavení a originální fúzi vytříbených kulinářských chutí v restauraci MOOD. 


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)