Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Jihomoravský kraj » okres Břeclav » hotel, hostel » Hotel Pavlov - Pavlov (hotel, restaurace)

Hotel Pavlov - Pavlov (hotel, restaurace) [22753]




Hotel Pavlov nabízí 7 dvoulůžkových pokojů, 7 mezonetových apartmánů s 2 dvoulůžkovými ložnicemi, 1 čtyřlůžkový rodinný apartmán s 2 dvoulůžkovými ložnicemi a 1 luxusní apartmán s 1 dvoulůžkovou ložnicí a obývákem. V každém pokoji je možnost využití přistýlek, čímž lze kapacitu hotelu zvýšit až na 70 ubytovaných osob. Všechny pokoje mají vlastní sociální zařízení, sprchu či vanu a jsou vybaveny TV přijímačem a připojením na internet. Můžete si vybrat pokoj s výhledem na hrad, do vinohradů či na Mušovské jezero. Pro malé hotelové hosty máme k dispozici dětskou postýlku a rovněž rádi ubytujeme Vaše vychované pejsky a kočičky.

Konferenční prostory:

Hotel Pavlov disponuje velkým sálem vhodným pro školení a firemní semináře. Tento sál lze využít i na svatby a větší rodinné oslavy s kapacitou až 80 osob. Dále jsou k dispozici 3 menší sály s kapacitou po 25 osobách. Technické zázemí sálů je na vysoké úrovni (připojení na internet prostřednictvím WiFi, dataprojektory, plátno, audio technika...).

Restaurace, hotelový bar:

Hotel Pavlov je vybaven moderní kuchyňskou technologií splňující přísné hygienické předpisy EU pro přípravu všech druhů jídel. Pro naše hosty připravujeme především tradiční moravskou kuchyni, v nápojovém lístku najdete zastoupení i řady místních vinařství. 

Další hotelová nabídka a služby:

Součástí Hotelu Pavlov je vlastní prostorné parkoviště na pozemku hotelu, petanque hřiště, možnost zapůjčení grilu a grilování.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)