Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Jihomoravský kraj » okres Brno-město » hotel, hostel » Hotel International Brno - Brno (hotel)

Hotel International Brno - Brno (hotel) [22679]


    další pojmenování: Best Western Premier Hotel International Brno
Popis | Cestovní deník | Kontakty | Mapa | Ceník | Fotogalerie | Recenze | Propagace | Upravit text | Objednat ubytování
    (přímý kontakt na provozovatele)

234 5

BEST WESTERN PREMIER Hotel International Brno je luxusní čtyřhvězdičkový hotel, pod hradem Špilberkem. Jen necelých 100 metrů od náměstí Svobody, ale přesto citlivě stranou historické tváře města. Tato významná funkcionalistická stavba z roku 1962, zapsaná do seznamu kulturních památek, byla ovlivněná jednak architekturou předválečného Bauhausu, jednak brazilskou architekturou Oscara Niemeyera. Velmi pozoruhodný je interiér hotelu, vyzdobený řadou originálních uměleckých děl zejména v bruselském stylu – jediném avantgardním uměleckém stylu druhé poloviny 20. století, jímž Československo dosáhlo světové úrovně. Unikátní stavba hotelu se svým výtvarným a architektonickým pojetím trvale zapsala do tváře města Brna a řadí se k nejvýznamnějším a nejkvalitnějším brněnským moderním stavbám 20. století.

Hostům nabízíme vedle nadstandardního ubytování také konferenční služby, gastronomické speciality, možnost parkování v podzemních garážích a využití moderního fitness centra.

BEST WESTERN PREMIER Hotel International Brno byl postaven v roce 1962 v originálním bruselském stylu, který se vkusně prolíná celým interiérem hotelu. V něm byla použita řada významných uměleckých děl autorů mimořádně úspěšných na celosvětové výstavě Bruxelles 1958. Po rozsáhlé rekonstrukci je Vám k dispozici 234 pokojů ve více kategoriích podle náročnosti a potřeb zákazníka. Každý pokoj je vkusně a komfortně zařízen. Decentním příslušenství pokojů tvoří luxusní standard, ke kterému se budete rádi vracet. Pro Vaše pohodlí jsou pokoje vybaveny moderním pohodlným nábytkem, velkoplošnými LCD obrazovkami a klimatizací. Koupelny jsou laděny do teplých příjemných tónů a jsou zařízeny s citem pro vaše absolutní pohodlí. Pamatovali jsme i na pokoje pro kuřáky, nekuřáky a pokoj bezbariérový. Zdarma lze využít LAN a WiFi připojení.

Do každého pokoje byly nainstalovány nejmodernější bezpečnostní prvky včetně elektronických zámků, detektorů kouře a 24-hodinové bezpečnostní služby.

Ubytovaní hosté mají v ceně pokoje bufetovou snídani, využití bezdrátového internetového připojení Wi-Fi či LAN, volný vstup do bazénu, vířivky, sauny a páry v hotelovém fitness centru.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)