Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Jihomoravský kraj » okres Brno-město » hotel, hostel » Hotel Royal Ricc - Brno (hotel)

Hotel Royal Ricc - Brno (hotel) [22676]



30 1

Hotel najdete v Brně na Starobrněnské ulici, jedné z nejstarších ulic města.

Čtyřhvězdičkový hotel se pyšní bohatou rodinnou historií sahající až do dob Rakouska-Uherska a už samotný název naznačuje styl poskytovaných služeb. Hotel Royal Ricc v Brně nabízí útulné a romantické prostředí a ubytování s královským servisem.

V bezprostřední blízkosti hotelu se nalézá věhlasná gotická katedrála či malebný Zelný trh, ale také hrad Špilberk. Díky své poloze a vysoké kvalitě služeb je hotel vyhledávaným cílem mnoha významných osobností, které do Brna přijíždějí.

Kategorie Standard
Zahrnuje klimatizované dvoulůžkové pokoje s kazetovými stropy a vitrážovými okny. Vybavené velkou postelí king size nebo rozdělenou postelí twin se speciálními vysoce kvalitními matracemi. Na pokojích je k dispozici SAT TV, minibar, trezor a je dostupný wi-fi internet.
Koupelna je vybavena vanou, toaletou, bidetem, žebříkovým topením, fénem a tělovou kosmetikou.

Kategorie de luxe
Zahrnuje klimatizované dvoulůžkové pokoje s kachlovými kamny, kazetovými stropy a vitrážemi v oknech. Vybavené velkou postelí king size nebo postelí twin se speciálními vysoce kvalitními matracemi. Na pokoji je k dispozici SAT TV, minibar, trezor a je dostupný wi-fi internet.
Koupelna je vybavena vanou, toaletou, bidetem, žebříkovým topením, fénem a tělovou kosmetikou, papučkami a županem.

Kategorie Suite
Největší pokoj v hotelu s vlastní letní terasou a dostatkem místa pro práci nebo relaxaci. Klimatizovaný dvoulůžkový pokoj, vybavený velkou postelí king size s vysoce kvalitní matrací. Koupelna je vybavena vanou, toaletou, bidetem, žebříkovým topením, fénem, tělovou kosmetikou, papučkami a županem. Na pokoji je k dispozici SAT TV, minibar, trezor a je dostupný wi-fi internet.

Královské apartmá
K dispozici jen na základě domluvy s vedením hotelu.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)