Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Praha » okres Praha hl.m. » hotel, hostel » Abacta Residence - Praha 2 (hotel)

Abacta Residence - Praha 2 (hotel) [22650]


Popis | Cestovní deník | Kontakty | Mapa | Ceník | Fotogalerie | Recenze | Propagace | Upravit text | Objednat ubytování
    (přímý kontakt na provozovatele)


Hotelové pokoje se nachází v uzavřeném šestém patře budovy historicky známé jako "Hasičský dům" postavené ve dvacátých letech 20. století ve funkcionalisitickém slohu. Hotelový prostor prošel naposledy renovací počátkem r. 2006. Je zařízen novým nábytkem, dobře odhlučněn, dýchá klidnou, komorní, soukromou atmosférou.

Každý pokoj má vlastní sociální zařízení se sprchou, WC, centrální klimatizaci, televizi se satelitním přijímačem, lednici, trezor, koncovku pro připojení k Internetu, telefon s možností volat na recepci. Pokoje jsou nekuřácké. Kuřácký prostor se stolkem a sezením se nachází na odpočívadle 6. patra před dveřmi do hotelové části. Na chodbě je hostům k dispozici nonstop společný kuchyňský koutek s varnou konvicí a nádobím na přípravu kávy a čaje. Hosté, kteří cestují bez vlastního notebooku, mohou bezplatně využít k vyřízení e-mailů a surfování na Internetu počítač umístěný ve společných prostorách.

Hotelové snídaně, které jsou v ceně ubytování, se podávají od pondělí do pátku od 8:00 do 11:00, v So, Ne a ve dnech pracovního klidu 9:30-13:00 hod. v CELEBRITY CAFE, na Vinohradské třídě č. 40, asi 150 m od hotelu. Nově ubytovaní hosté dostávají společně s klíčem od pokoje také kartu kavárny, kde mají předplacené snídaně. Karty jim zaručují 20% slevu na večeře, pokud se rozhodnou zde večeřet. Kavárna má bohatý výběr jídel a nápojů na kvalitativní úrovni výborné restaurace. Přímo v přízemí budovy, kde se nachází hotel je restaurace Dog´s Bollocks (otevřena v týdnu od 11:30 do 24:00 hod., v neděli od 17:00 do 24:00). Restaurace má kapacitu asi 100 míst a nabízí k výběru přes 100 druhů jídel včetně typických jídel české kuchyňě. Kromě českého piva a jiných nápojů nabízí také několik světových pivních speciálů. Stejně jako Celebrity Café, restaurace v přízemí nabízí skvělé ceny - především u polední denní nabídky.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)