Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Praha » okres Praha hl.m. » hotel, hostel » Hotel Paris - Praha 1 (hotel)

Hotel Paris - Praha 1 (hotel) [22647]


    další pojmenování: Hotel Paříž Praha
Popis | Cestovní deník | Kontakty | Mapa | Ceník | Fotogalerie | Recenze | Propagace | Upravit text | Objednat ubytování
    (přímý kontakt na provozovatele)

86 3

Hotel v roce 2004 oslavil již své 100-leté výročí! Hotel se nachází v samém srdci Prahy, v sousedství Obecního domu a Prašné brány, nedaleko obchodů, bank, business center a historických památek.

Tato novogotická budova hotelu s výraznými secesními prvky byla postavena v roce 1904. V roce 1991 se hotel vrátil zpět do rukou rodiny Brandejsů, jejíž hoteliérská tradice trvá již více než 150 let. Privátní hotel je dnes spravován vnukem Antonína Brandejse, kterému se podařilo po rekonstrukci v roce 1998 vrátit Hotelu Paříž punc ranné secese.

Hotel má k dispozici celkem 86 pokojů, z toho třináct Junior Suites a tři apartmá.

K pohodlí našich klientů slouží nejen legendární Café de Paris a francouzská gourmet restaurace Sarah Bernhardt, ale i Wellness & Spa Center s exotickými Ayurveda masážemi.

Věřím, že při návštěvě našeho hotelu se zde budete cítit jako doma. A pokud existuje něco, co by Váš pobyt v Hotelu Paříž učinilo ještě příjemnějším, neváhejte nás prosím kdykoliv kontaktovat.

Ihned po vstupu do Hotelu Vás jistě okouzlí vstupní hala s mramorovou mozaikovou podlahou a nádherně zdobeným hlavním schodištěm vedoucím do pater hotelu; ručně kované zábradlí s mosaznými prvky nesoucími charakteristické secesní motivy, je na opačné straně schodů doplněno zrestaurovanými originálními malbami. Na každém odpočívadle, v mezipatře, jsou překrásná vitrážová okna s motivy květin a citrusů.

Hotel Paříž nabízí 86 pokojů, přičemž každý pokoj je díky prostorovým dispozicím historické budovy svým způsobem unikátní, jedinečný; rozdíly jsou zřejmé především ve tvaru pokoje, ale také v barevném provedení a uspořádání. Hotel nabízí několik typů pokojů: Deluxe pokoje, Executive pokoje, Executive Suites, Junior Suites i apartmány – Klimt Suite, Mucha Suite nebo jedinečný Tower Suite. Každý z nich má své vlastní kouzlo, avšak všechny splňují vysoký standard komfortu a pohodlí. Spolu s dokonalými napodobeninami secesního stylového nábytku a překrásnou výzdobou představují tyto pokoje osobitý secesní sloh.

Klimatizované pokoje jsou vybaveny telefonem s přímou linkou a hlasovou schránkou, připojením na Internet, televizí se satelitními programy, Pay TV, minibarem, trezorem a požárními hlásiči. Luxusní prostorné koupelny s vytápěnými podlahami jsou vybaveny fény, masážními sprchami, župany, kosmetickými zrcadly a kosmetickými doplňky.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)