Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Vysočina » okres Žďár nad Sázavou » hotel, hostel » Hotel Tálský mlýn - Žďár nad Sázavou (hotel)

Hotel Tálský mlýn - Žďár nad Sázavou (hotel) [22639]




Stylový hotel rodinného typu leží ve Žďáru nad Sázavou v krásném prostředí Českomoravské vysočiny. Je zasazen do nádherného prostředí příměstské rekreační oblasti. Po celkové rekonstrukci byl znovu otevřen v roce 2000. Leží u hráze Pilské nádrže (55 ha), která je obklopena lesem chráněné krajinné oblasti Žďárské vrchy.

Hotel je možno využít pro individuální či skupinovou rekreaci: Hotel Tálský mlýn je připraven Vám poskytnout celoročně ubytovací kapacity pro potřeby skupinové i individuální rekreace včetně možnosti kvalitního stravování. Turisticky přitažlivá oblast ležící v samém středu Českomoravské vrchoviny s celou řadou kulturních památek a přírodních zajímavostí je jako stvořená pro letní i zimní rekreaci. V okolí hotelu můžete využít upravených běžeckých a cyklistických tratí, turisté zde najdou nepřeberné množství turistických tras.

Hotel je vybaven pro pořádání konferencí, firemních akcí, školení: Nabízíme prostory pro různé konference, podniková školení a firemní akce. K dispozici je též technické vybavení. Ke všem akcím zajišťujeme kompletní gastronomické služby - rauty, coffe breaky, coctaily, obědy a jiné další formy občerstvení.

 


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)