Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Praha » okres Praha hl.m. » hotel, hostel » Golden City-Garni***- Praha (hotel)

Golden City-Garni***- Praha (hotel) [22634]




[cz]

Nezávislý 3 hvězdičkový hotel v centrální části Prahy. Nachází se v blízkosti Hlavního Wilsonova nádraží, v historické zástavbě, v památkově chráněném území městské části Žižkova. Má znamenité dopravní spojení a městskou hromadnou dopravou jste za několik minut na Václavském nám. nebo Náměstí Republiky.

Celá budova byla zrekonstruována v roce 2002. Zřízeny bezbariérové vstupy, část pokojů a společné prostory byly vybaveny klimatizací. Připojení k internetu je dostupné zdarma v celé budově a po celých 24 hodin denně. Není omezeno ani délkou připojení ani objemem přenesených dat.. K dispozici je v pokojích síťové připojení a v celé budově je dostupný i signál Wi-Fi technologie.

[en]

Hotel GOLDEN CITY-garni is situated in the historical centre of Prague, near theMain railway station, with quick and easy connection to all Prague  monuments.

The historical building was built in 1898. On the corner facade, there are valuable WALL PAINTINGS, works of artists inspired by Alfons Mucha, one of the leading painters of European Art Nouveau.

The RECEPTION provides 24-hours service including sale of refreshments, tickets or finding all information you need. BREAKFAST is served in newly furnished breakfast-room. There is FREE INTERNET and WiFi connection   access in the lobby


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)