Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Praha » okres Praha hl.m. » hotel, hostel » Hotel Jelení dvůr - Praha 1 (hotel)

Hotel Jelení dvůr - Praha 1 (hotel) [22621]


Popis | Cestovní deník | Kontakty | Mapa | Ceník | Fotogalerie | Recenze | Propagace | Upravit text | Objednat ubytování
    (přímý kontakt na provozovatele)

30

Půvabný hotel s příjemnou rodinnou atmosférou se nachází v unikátním prostředí v bezprostřední blízkosti Pražského hradu. Tento romantický hotel nabízí svým hostům komfortní ubytování v samém centru Hradčan jen pár kroků od malebného zákoutí Nového světa, Lorety nebo Strahovského kláštera.

Elegantně zařízené pokoje jsou vybavené TV/SAT, připojením k internetu, telefonem s přímou provolbou a bezpečnostní schránkou. Některé z pokojů skýtají hostům překrásný výhled na panorama Prahy. Stačí jen vykročit z hotelu a hostům se nabízejí příjemné procházky Pražským hradem, Nerudovou ulicí, návštěvy rozličných pražských hospůdek, restaurací a kaváren, a pohnutá historie Prahy na ně bude dýchat z každého kroku Malou Stranou.

Výhodné umístění hotelu umožňuje snadnou a rychlou dostupnost z pražského letiště Ruzyně pro ty, co navštíví Prahu letecky. Parkovací místa pro osobní vozy potěší návštěvníky s vlastní dopravou.

EA Hotel Jelení dvůr - vítěz prestižní soutěže Best of Realty v kategorii "Hotel"

Hotel nabízí hostům ubytování ve 30 elegantně zařízených pokojích s vlastní koupelnou. Příjemné ubytování hostů je podpořeno vkusným a pohodlným vybavením pokojů se širokými postelemi, protialergickým ložním vybavením, prostornou skříní, psacím stolem a židlí nebo křeslem. Samozřejmostí je telefon s přímou volbou z pokoje, televizor se satelitními programy včetně CNN, ruského a německých programů.

Pro bezpečnost hostů je v pokojích instalován příruční trezor, vstupní dveře jsou opatřeny bezpečnostním kartovým systémem.
Pokojové koupelny jsou nadstandardně vybaveny sprchovým koutem nebo vanou, toaletou, velkým umyvadlem se zrcadlem, kosmetickým zrcátkem, vysoušečem vlasů a podlahovým vytápěním. Hostům je poskytováno kvalitní hotelové prádlo a hygienické potřeby. Některé pokoje nabízí nádherný výhled na Pražský hrad s katedrálou Sv. Víta a na Petřínskou rozhlednu.

Veškeré informace o hotelových službách a okolí hotelu jsou umístěny v hotelových deskách.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)