Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Plzeňský kraj » okres Plzeň-město » restaurace, hostinec » Restaurace Sedmý nebe Morávka - Plzeň (restaurace)

Restaurace Sedmý nebe Morávka - Plzeň (restaurace) [22554]




Sedmý nebe - Morávka nabízí příjemný interiér prolínající prvky tradiční a současné. Některé z nich odkazují na klasickou českou hospodu a poskytují tak zdejšímu prostředí nadčasovost. Provedení a celkový výraz je však moderní.

Přijďte ochutnat speciality z české tradiční kuchyně ale i mezinárodní gastronomie. Naší snahou není připravovat jídla, u kterých budeme šetřit na našich zákaznících. Nevaříme jídla z nejrůznějších náhražek a dochucovadel, ale připravujeme poctivá jídla z čerstvých surovin, kde dbáme především na kvalitu, poctivou práci a jedinečnou chuť našich pokrmů.

V orosených sklenicích se třpytí čepovaný, skvěle ošetřený Gambrinus, Prazdroj, Velkopopovický Kozel a unikátní nefiltrovaný lahodný Gambrinus.

Restaurace má kapacitu 90 míst, dále je k dispozici salonek ve sklepních prostorách s kapacitou 30 míst. V 1.patře je připraven salonek s vlastním barem a zázemím s kapacitou až 50 míst. Tento salonek je vhodný pro pořádání oslav, rautů a konferencí. Více info v sekci salonek. V létě je připraveno venkovní sezení s kapacitou 35 míst.  

Historie První Sedmý nebe v Plzni na adrese Bezručova 4 se nachází v historickém domě ze 16. století, jehož celá historie je spjata s pivem. V archivech je zmiňován jako dům právovárečný již v květnu roku 1800 a později, v období první republiky, v něm bylo provozováno plzeňské pohostinství známé jako Morávkova plzeňská pivnice. Její provoz trval minimálně do roku 1935. Na tuto tradici poukazuje i dodatek na štítu pod nápisem Sedmý nebe. Píše se tam totiž U Morávků.


strana 1


Bereme následující poukazy:
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)