Přihlásit
Mobilní verze s GPS

Triocamp Praha (kemp) [2177]



TRIOCAMP najdete nedaleko dálnice D8-E55 na severním okraji Prahy. Návštěvníkům tohoto města, které je historickým klenotem střední Evropy, nabízí pobyt ve vyjímečném prostředí ovocné zahrady s travnatým povrchem. Centrum Prahy je vzdáleno 9 km, tzn. 10 min. autem nebo 30 min. městskou dopravou (bus, tram). Celková rozloha kempu je cca 1 ha. Jeho moderní vybavení splňuje požadavky i těch nejnáročnějších hostů.

TRIOCAMP má špičkové sociální zařízení a mnoho evropských caravan klubů jej řadí mezi doporučené campy. Samozřejmostí je sprcha a WC pro tělesně postižené, box pro likvidaci chem. toilet, automat. pračka i koutek pro mytí nádobí. Dodávka teplé vody je zaručena 24 hodin. V recepci je zajištěn prodej čerstvého pečiva, základních potravin, hyg. potřeb, nápojů, pohlednic, jízdenek PID atp. Poskytneme Vám zde také veškeré informace o zajímavostech Prahy i celé České republiky, kulturních pořadech, včetně zajištění vstupenek, o okružních jízdách atd. Camp bar Vám nabízí podávání snídaní a večeří i příjemné večerní posezení za ceny nesrovnatelně nižší než v centru Prahy.

TRIOCAMP je rodinným podnikem s profesionálními službami. V rámci možností se snažíme našim hostům vyhovět ve všech jejich požadavcích a naprostou samozřejností je poskytnutí připadné pomoci při nenadálých událostech a případných nesnázích. Pokud se rozhodnete strávit dovolenou nebo její část v TRIOCAMPU, budete jistě spokojeni a rádi se k nám budete vracet.

Ubytování poskytujeme v těchto kategoriích:

  • Pokoje pro 2-4 osoby (WC a sprchou společná pro 2 pokoje)
  • Bungalovy pro 2-4 osoby s vytápěním (soc . zař. max 30 m vzdalené)
  • Dvoulůžkové chatky cca 6 m2 (soc . zař. max 50 m vzdalené)
  • Stání pro karavany s el. přípojkou ( 6 nebo 10A)
  • Plocha pro stanování


    strana 1
        Vložení nových fotografií přidat fotografie




  • (c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
    Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)