Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Vysočina » okres Třebíč » pension » Pension Sport Land - Litohoř (penzion)

Pension Sport Land - Litohoř (penzion) [2173]



Srdečně Vás zveme na pobyt v krásném prostředí Vysočiny, kde najdete nejčistší vzduch v České republice, krásnou přírodu, sportovní vyžití, koupání, výlety za památkami, houbaření a rybaření.
Nabízíme Vám možnost k uskutečnění Vaší dovolené nebo zajištění ubytování pro sportovní oddíly, tenisové kurzy, fotbalové a beachballové turnaje.

Ubytování až pro 64 osob je možné v penzionu a ve srubových chatkách.

 

SPORTLAND je idální pro školní výlety a sportovní organizace. Pravidelně se zde pořádají tenisové, fotbalové a volejbalové turnaje. Areál je hojně navštěvován sportovci amatéry, ale i tenisovými školami a sportovními kluby.
Nabízíme Vám možnost k uskutečnění Vaší dovolené, zajištění ubytování, uspořádání firemní či soukromé oslavy včetně možnosti zajištění živé hudby, pečení selete, uspořádání sportovních turnajů atd.


UBYTOVÁNÍ: je zajištěno v nových 3pokojových dřevěných chatkách pro 4 - 6 osob. Každá chatka má 2 ložnice, obývací a jídelní kout s lednicí, soc. zařízení (sprchový kout, umyvadlo, toaleta) a balkon. Parkování aut je zajištěno v areálu.

STRAVOVÁNÍ: Protože se v chatkách nesmí vařit a v místním baru je pouze občerstvení s možnotí snídaně na objednání, doporučujeme stravování objednat v Hotelu Stern v Moravských Budějovicích (2 km), tel. 568 420 132 nebo v Litohoři v pohostinství "U Nováků"

VYBAVENÍ: 8 nových antukových kurtů (možnost tréninku profesionálním trenérem), fotbalové hřiště, nohejbalové hřiště, 2 beachvolleyballová hřiště, možnost koupání a slunění, možnost cvičení Pilates s instruktorem, jízda na kolech


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)