Přihlásit
Mobilní verze s GPS

RS Butov - Škoda (kemp) [2170]




Rekreační středisko BUTOV je umístěno v překrásném lesním prostředí na břehu Hracholuské přehrady v nadmořské výšce 360 m. Hracholuská přehrada se svojí délkou 22 km a šířkou od 50 do 300 metrů patří mezi nejvyhledávanější rekreační místa v západních Čechách. Přehrada nabízí jedinečně koupání a neomezené vyžití pro milovníky vodních sportů (jachting, windsurfing). V této civilizací nedotčené přírodě si na své přijdou nejen příznivci vodních sportů, ale i rybáři, houbaři a všichni milovníci klidu a turistiky.

Na oploceném pozemku o rozloze 1,63 ha je umístěna hlavní zděná budova se 47 chatkami. Ubytovací část tvoří hlavní společenská budova o kapacitě 46 lůžek (4-lůžkové pokoje), 40 dvoupokojových chat (5 – 7 lůžek) s větší verandou a 7 jednopokojových 4-lůžkových chatek s malou verandou. Všechny chaty jsou vybaveny běžným nábytkem (válendy/palandy, stůl, židle, šatní skříň, peřiňák, zrcadlo), dvoupokojové mají navíc el. radiátory. Ve všech chatách je lednička. Možnost vaření v chatkách je omezená, není zde tekoucí voda. Chaty nejsou vybaveny nádobím. Všechny chaty jsou vybaveny lůžkovinami. K chatám patří i dva objekty vybavené novým sociálním zařízením se sprchami a teplou vodou po celý den.

V hlavní společenské budově je umístěna jídelna s kapacitou 120 míst u stolů, kterou lze mimo sezónu využít i jako kongresový sál s možností videoprojekce. V prostorách hlavní budovy je dispozici televize, kulečníkový stůl, stolní fotbal a šipky. Součástí budovy je posilovna, sauna a místnosti pro masáže.

Pro sportovní vyžití jsou zde dvě hřiště na volejbal nebo nohejbal, hřiště pro rekreační fotbal, dále dětské pískoviště, místa pro táborová ohniště a parkoviště pro osobní automobily a autobusy. V bufetu je možné též zapůjčení lodiček či šlapadel, pálek na stolní tenis a dalších sportovních potřeb.

V době letních prázdnin nabízíme především týdenní rodinné rekreace. V ostatních měsících nabízíme kromě rekreačních pobytů i možnost pořádání sportovních soustředění (vhodné zejména pro vodáky), škol v přírodě, seminářů, školení a dalších akcí včetně svatebních hostin, rodinných oslav atd.

Uytování v chatkách, stany + karavany pouze k zaplaceným chatám
turistické zajímavosti: Kladrubský klášter, hrad Gutštejn, Úterský potok, parníkem po přehradě - přístaviště pod areálem
koupání: pláž pod areálem
sportovní vybavení: míčové sporty, stolní tenis, vodní sporty


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)