Přihlásit
Mobilní verze s GPS

Kemp Otava - Strakonice (kemp) [2143]




Nabízíme ubytování v dřevěných chatách. Kemp se nachází 1 km směrem na západ od města Strakonice.
V blízkosti kempu je možné koupání v řece Otava, dále je zde možné v této krásné řece rybařit, v okolí kempu využít turistické stezky a navštívit okolní hrady a zámky Jižních Čech.
Chcete li poznat krásy dudáckého města a blízkého okolí, přijeďte se přesvědčit na vlastní oči. Zde můžete tábořit a rekreovat v zátiší Jižních Čech.

Vybavení chaty: interiér ve dřevě, k dispozici obývací pokoj s posezením, lůžkem a policí s plynovým vařičem, ledničkou a dvě dvoulůžkové ložnice a terasa. Nádobí nutno přivézt sebou vlastní. V areálu je samostatná chata se sociálním zařízením a vodou, pro každou chatku zvlášť je uzamykatelná sprcha. WC je společné (4 x WC).  U chatek posezení, ohniště, travnaté hřiště na míčové hry.

Letní aktivity: ke koupání splav na řece Otavě 70 m pod chatkami, pěkné koupaliště s tobogánem ve Strakonicích 1,5 km nebo rybníky v okolí. K procházkám podél řeky slouží osvětlená pěší zóna až do Strakonic. Tenisové kurty s hospůdkou 500 m, možnost zapůjčení lodí 500 m, pěší turistika, houbaření, cykloturistika.

Tipy na výlet: hrady a zámky Strakonice 1 km, Rábí 30 km, Blatná 32 km, zřícenina Prácheň 20 km, Helfenburk 19 km, Zvíkov, Orlík, Hluboká aj.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)