Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Liberecký kraj » okres Semily » camp, rekreační areál, tábořiš » Camping Jiskra - Harrachov (kemp)

Camping Jiskra - Harrachov (kemp) [2111]



Camping Jiskra se nachází v centru západních Krkonoš ve známém lyžařském a sklářském středisku Harrachov.
Camping Jiskra je ideálním výchozím bodem pro výlety na hřebeny Krkonoš i jizerských hor. Harrachov nabízí svým návštěvníkům mnoho dalších aktivit. Velice zajímavá je návštěva muzea lyžování, hornického muzea i muzea skla a místní sklárny s třísetletou tradicí, proslulou výrobou kvalitního skla. Turisticky atraktivní je vodopád Mumlavy i jízda sedačkovou lanovkou podél můstku pro lety na lyžích na Čertovu horu (1020mnm). Milovníci golfu si mohou zahrát na nejvýše položeném hřišti v ČR. V harrachově můžete navštívit více jak 60 restaurací, několik pizzerií, 5 diskoték, dále jsou zde 2 minigolfy, bowling, koupaliště, tenisové kurty, dětské hřiště a vše, co k modernímu turistickému středisku patří.
Díky celoročnímu provozu je Camping Jiskra vhodným místem jak pro milovníky letní turistiky, tak pro vyznavače zimních sportů. V nejbližším okolí je dostatek lanovek i vleků stejně jako desítky kilometrů běžeckých tratí.
Dále nabízíme ubytování v pensionu Eliška .pensioneliska.wgz.cz s kompletně vybavenými pokoji, který se nachází přímo v centru Harrachova.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)