Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Jihočeský kraj » okres Český Krumlov » camp, rekreační areál, tábořiš » Camping Chvalšiny - Chvališany (kemp)

Camping Chvalšiny - Chvališany (kemp) [2110]



Kemp Chvalšiny je příjemným rodinným kempem pod nizozemským vedením na jihu Čech. Nachází se mezi vesnicí Chvalšiny a okolními lesy v terasovitém terénu s pěknými vyhlídkami. Do kempu se lze bezproblémově dostat (i s karavanem) po silnici.

Rozloha:
Kemp je 7,5 hektaru velký a disponuje více než 150 označenými místy o minimálně 100m2. Nachází se tu také rybník, v němž je možné plavat a rybařit.
Společná hygienická zařízení:
Hygienická zařízení odpovídají západnímu standardu. Zařízení je pečlivě udržováno v čistotě a pořádku. Záchody s toaletním papírem, sprchy s teplou vodou (0,50 eura), prostory na praní s umyvadly, možnost sanace vlastních chemických záchodů, prostory k umyvání nádobí, pračky, sušičky a -opravdu praktické pro ruční přepírání - mandl.
Obchody:
V kempu je kiosek pro menší nákupy, každé ráno s čerstvým pečivem! Na útulné terase si lze dát něco k pití a také, sice skromně, zato však chutně pojíst. Ve vesnici, dosažitelné pěšky, je pak vícero obchodu, kde si můžete obstarat každodenní nákupy. Je zde také pošta a benzínová pumpa (s bezolovnatým benzínem Natural). Velké supermarkety naleznete např. v Českém Krumlově a Českých Budějovicích. Tam jsou také bankomaty.
Klima:
Ve srovnání s počasím v Nizozemsku je v Čechách přes den tepleji, zato noci jsou citelně chladnější. Nádherné pro spaní, ale je zapotřebí vzít sebou teply spacák.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)