Přihlásit
Mobilní verze s GPS

Camping Frymburk (kemp) [2108]




Recepce je otevřena od 8,00-12,30 hod a 13,30-18,00 hod. Poslední den je nutné uvolnit místo do 12,00 hod. do 1.dubna si mohou hosté místa zarezervovat. Rezervujeme maximálně 50% plochy kempu. To samozřejmě neplatí pro chatky.

Popis zařízení:
Camping Frymburk leží přímo u břehu Lipenské přehrady.
Je obklopen překrásnou přírodou. V okolí naleznete spoustu zajímavých hradů a zámků, které určitě musíte navaštívit.

Rodinný camping Frymburk je od roku 1992 provozován Holandskou rodinou Wilzing. Areál kempu je velký 3,5 ha. Naleznete zde velice dobré sanitární zařízení, můžete použít pračku, sušičku. Místa mají přípojky elektřiny. Najdete zde kantínu. Pro nejmenaší je zde dětské hřiště, pro všechny volejbalové hřiště.
U 800 metroů dlouhé pláže si mužete zapoůjčit serfovací prkna, kánoe, šlapací lodě. Milovníci cyklistiky si mohou zapůjčit kola. V autokempu se nachází i několik jednoduchých chatek (3x3m- 2 palandy, 2 skříňky, stůl a židličky), povlečení za příplatek. U některých chatek je možno postavit navíc vlastní stan.

Camping je vzdálen asi 800 m od obce Frymburk. Tam objevíte okolo náměstí útulné restaurace, většinou s venkovními terasami. Dále se tam nachází prodejna, pošta, banka, prodejna suvenýrů a benzinová pumpa. Během hlavní sezóny jsou v kempu organizovány různé akce pro malé, větaší, i ty největaší- různé tůry ap. Je zde vyhrazen prostor pro ohniště. V neděli se často pořádají bohoslužby. Můžete se také zúčastnit spousty výletů - návaštěvy různých památek v okolí, dokonce i výlet do hlavního města Prahy.(S německy hovořícím průvodcem). V objektu kantíny, nebo na terase je pravidelně živá hudba.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)