Přihlásit
Mobilní verze s GPS

Camp Kamenec (kemp) [2098]




CAMP KAMENEC se nachází v centru Teplic nad Metují na klidném a slunném místě Adršpašsko-teplických skal, které jsou součástí Chráněné krajinné oblasti Broumovsko.
Pohostinnosti kempu mohou využít rodiny s dětmi, dětské tábory, školní výlety, školy v přírodě a jiné organizace, které u nás najdou klidné prostředí a pohodu.
K dispozici je celkem 72 lůžek v chatkách. Chatky jsou po čtyřech lůžkách.

  • STRAVOVÁNÍ:
    K dispozici je kuchyňka určená k letnímu vaření. V chatkách je vaření zakázáno, neboť k tomu nejsou uzpůsobeny. Pro školní výlety a organizace je možné zajistit stravování v nedalekém pensionu. V blízkosti je prodejna potravin a restaurační zařízení.
  • SPORT:
    Možnost využití volejbalového či nohejbalového hřiště. Stolní tenis. Petangue. A jiné. Sportovní pomůcky si lze u nás zapůjčit.
    Na cykloturistických stezkách lze provozovat cykloturistiku :-)
  • KOUPÁNÍ:
    Veřejné koupaliště je od kempu vzdáleno přibližně 201 metrů. Další možnosti koupání jsou na údolní nádrži Rozkoš, na veřejném koupališti v Meziměstí, Trutnově a Náchodě.
  • TIPY NA VÝLET:
    Nejatraktivnější je samotná krajina Chráněné krajinné oblasti Broumovsko. V přírodních rezervacích Teplicko–adršpašské skály a Broumovské stěny je mnoho turistických tras s romantickými výhledy na skalní útvary.

 


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)