Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Praha » okres Praha hl.m. » restaurace, hostinec » Pizzeria il Pinocchio - Praha 4 (restaurace)

Pizzeria il Pinocchio - Praha 4 (restaurace) [2067]



Pizzerie Il Pinocchio nabízí příjemné posezení ve zcela nově zařízeném, zajímavě řešeném prostředí s útulnou atmosférou. Kapacita a provedení restaurace skýtají pohodlí

jak pro rodiny s dětmi, tak i pro jednotlivce či větší společnost.

V teplých dnech můžete využít klidného prostředí naší zahrádky. Rodiny s dětmi jistě uvítají vnitřní i venkovní dětský koutek. Vnitřní dětský koutek je ideální pro pořádání dětských oslav, jelikož je samostatně oddělen od restaurační části a zároveň nabízí posezení i pro rodiče. Pro velkou vytíženost doporučujeme rezervaci dětského koutku předem

Z našeho širokého menu si můžete vybrat mezi různými druhy pizz z pravých italských surovin, domácích těstovin v pestrých variantách, pravých italských rizot , šťavnatých  steaků , čerstvých salátů až po lahodné dezerty vlastní výroby.

Denně aktualizujeme nabídku poledních menu za přijatelnou cenu. Taktéž naše vinotéka jistě nezklame žádného milovníka dobrého vína.

Pro hosty, kteří přijedou autem je u pizzerie soukromé parkoviště ve dvoře. Nedílnou součástí jsou i parkovací místa pro invalidy a bezbariérový vchod. Našim zákazníkům nabízíme zdarma připojení k internetu prostřednictvím WIFI.

Přijímáme platby stravenkami i prostřednictvím platebních karet. Vaše náměty, připomínky, stížnosti i pochvaly rádi uvítáme v knize pro zákazníky na našich stránkách.

Kolektiv pizzerie Il Pinocchio se na Vás moc těší a přeje Vám DOBROU CHUŤ. 


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)