Přihlásit
Mobilní verze s GPS

Autokemp Seč (kemp) [2015]




Autokemp Seč Pláž se nachází cca 1 km od centra Seče, přímo na břehu Sečské přehrady. Má upravený travnatý povrch a přímo na kemp navazuje travnatá pláž zvolna přecházející v písčitý břeh. Vstup do vody je pozvolný.

Kemp je vhodný pro rodinnou rekreaci, mimo sezonu je ideálním místem pro nejrůznější srazy. Vzhledem k poloze přímo u vody je také vyhledávaným místem rybářů.

Ubytování je možné v chatkách, mobilních domech a rodinných stanech, vedle toho je zde možnost stanování či umístění vlastního karavanu, a to i dlouhodobě. Vlastní ubytovací jednotky lze umístit do dvou oddělených sektorů - v centrální části nebo do klidnější zóny.

Provozní doba kempu je od dubna do října, samozřejmě v závislosti na počasí. Recepce je v období letních prázdnin otevřena nonstop, mimo sezonu dle potřeby.

 

Vybavení kempu:

Většina ubytovacích jednotek je vybavena kuchyňskými koutky, k dispozici je rovněž veřejná kuchyňka. V kempu je možné grilovat (malý gril lze zapůjčit) i opékat nad ohněm (dřevo i vidlice obstaráte v kempu). Najdete zde i prodejnu čerstvého pečiva, základního potravinářského zboží a několik letních restaurací, nechybí ani stánek se zmrzlinou. Všechny tyto provozovny jsou v režii soukromých provozovatelů, většina z nich tak má otevřeno pouze v období hlavní sezony.

Milovníci koupání a opalování najdou na pláži vše potřebné od převlékací kabinky a možnosti se osprchovat až po občerstvení, k dispozici je i půjčovna loděk a šlapadel. Příznivci aktivnější dovolené mohou využít dvě hřiště, malé fito, zahrát si ping-pong nebo třeba jen ruské kuželky či venkovní šachy. Krásná okolní příroda láká k procházkám a výletům na kole. Kola je možno v kempu uschovat.

Ani děti se nudit nebudou - dětské hřiště doplňují trampolíny a skákací hrad, nejen při nepřízni počasí mohou využít klubovnu, kde je zabaví animátorka. Vedle toho je tu pro všechny ještě řada zpestření v podobě pravidelného programu.

V recepci Vám personál ochotně nabídne i mnoho tipů na výlety do okolí.

 


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)