Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Jihočeský kraj » okres Český Krumlov » camp, rekreační areál, tábořiš » Autokemp Na terasách - Černá v Pošumaví (kemp)

Autokemp Na terasách - Černá v Pošumaví (kemp) [2012]




Autokemp Jihočeského autoklubu - Autokemp Na terasách v Černé v Pošumaví, na břehu Lipenského jezera, poskytuje turistům ubytování i další související služby a v restauračních zařízeních v kempu také možnost stravování, obvykle v období od začátku května do konce září. Koupání v jezeře je možné v blízkosti kempu na dvou plážích, z nichž první je vybavena tobogánem, WC a prodejem občerstvení. Poloha kempu je zřejmá na připojeném leteckém snímku. V blízkosti kempu je půjčovna loděk i dalšího vybavení pro vodní sporty, v místě je možné zakoupit povolení pro rybaření. V okolí jsou dobré možnosti pěší turistiky a cykloturistiky. Veřejnou dopravou (vlak, autobus) nebo vlastním dopravním prostředkem, i pro cyklisty jsou dobře dostupné kulturní památky i různé přírodní krásy Šumavy.
Pro využívání volného času přímo v prostorách kempu, je možné v recepci zapůjčit různé sportovní vybavení, volně dostupná jsou též základní dětská rekreační zařízení. Se souhlasem správce je možné na vyhraženém místě založit táborový oheň.
Vzhledem k blízkosti centra obce Černá v Pošumaví, jsou pro hosty kempu snadno dostupné také služby zajišťované pro turisty místními podnikateli.

Ubytování:
je možné buď v chatách, nebo ve vlastních ubytovacích zařízeních - karavanech, ubytovacích autech, stanech.
Ubytování v chatách si zájemci mohou předem objednat přímo z těchto stránek případně telefonicky nebo písemně - a po našem potvrzení rezervace chaty také závazně zajistit zaplacením vyžádané zálohy. Včasné objednání chat doporučujeme zejména na hlavní letní období (červenec, srpen), kdy naše kapacita zájmu obvykle nepostačuje. Pro toto hlavní letní období dáváme při potvrzování objednávek přednost takovým, které umožňují provoz v obvyklých týdenních ubytovacích turnusech s nástupem v sobotu v odpoledních hodinách a ukončením pobytu další sobotu dopoledne. Mimo uvedené hlavní letní období, t.j. v měsících květen, červen a září, lze očekávat pokrytí většiny předem zaslaných objednávek. V těchto měsících může být v chatách kempu na základě včas podané objednávky zajištěno též ubytování skupin hostů, např. účastníků turistických, sportovních a jiných srazů či akcí.
Pro ubytování ve vlastních zařízeních hostů včetně možnosti jejich připojení k elektřině je v kempu vhodných ploch dostatek.

Stravování:
Přímo v kempu je jednak restaurace jednak kiosek pro rychlé občerstvení a prodej některých potravin. Tato stravovací zařízení provozuje nájemce po celou dobu otevření kempu. Vlastní příprava jídel je možná též na vařičích pod přístřeškem ve vyhraženém prostoru nebo v některých vybavenějších chatách. V blízkosti kempu jsou i jiná stravovací zařízení.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)