Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Moravskoslezský kraj » okres Nový Jičín » camp, rekreační areál, tábořiš » Autokemp Frenštát pod Radhoštěm (kemp)

Autokemp Frenštát pod Radhoštěm (kemp) [2007]




Areál je v těsné blízkosti frenštátského Aquaparku!

V letním období se můžete ubytovat v jedné z dvaadvaceti chatek, z nichž jedna je dvoupatrová pro 8 osob vybavená krbem, společenským prostorem a vlastním sociálním zázemím. Dále nabízíme 6 chatek pro dvě osoby, 15 chatek pro 4 osoby a dvě chatky s bezbariérovým přístupem. Všechny chatky v autokempu jsou vybaveny sprchovým koutem a sociálním zařízením. Návštěvníci, kteří přijedou karavany, mají možnost napojení na venkovní přívody vody a elektrickou síť. Součástí areálu je budova s kuchyňkou, společenskou místností, prádelnou, sociálním zařízením, sprchami s teplou vodou a WC. Celý areál kempu je vybaven bezbariérovými přístupy. V celém areálu WI-FI.

Celkem tedy nabízíme 80 míst v chatkách.

  • Pro stanaře máme přichystanou krásnou louku s ohništěm a pergolami a možnost využití společné kuchyňky a společenské místnosti s TV.
  • Pro karavany a obytné vozy máme připravený krásný travnatý prostor mezi vzrostlými stromy s možností připojení na elektrickou síť.

V zimním období je k dispozici dvoupatrová chatka pro 8 osob a 6 chatek pro 2 ososb. Celoročně mají návštěvníci autokempu možnost přikoupení přistýlky.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)