Přihlásit
Mobilní verze s GPS

Autokemp Buňkov - Břehy (kemp) [2005]




Klidný rodinný kemp, stany, přívěsy, chaty, apartmány… Odpočinek, relaxace, koupání, nenáročná turistika. Prostředí vhodné pro děti. Bezbariérové!

Klidný a pohodlný kemp Buňkov na břehu stejnojmenného rybníka v těsném sousedství obce Břehy v Pardubickém kraji, prakticky ve středu naší republiky. Krajina v okolí je rovinatá a kultivovaná (pole, smíšené lesy, labská ramena), vhodná pro nenáročnou pěší i cyklistickou turistiku. Koupání možné přímo v kempu s velmi pozvolnou pláží a rozsáhlou mělčinou (a vybudovaným sjezdem). Směle nás mohou navštívit hendikepovaní, senioři i rodiny s malými dětmi.

Ubytování ve stanech, karavanech, chatkách, srubech, levně v turistické ubytovně (nenáročné přespání), nebo v moderních dobře vybavených bezbariérových apartmánech (vhodné i pro náročné). Internetové připojení (Wi-fi) v celém kempu.

Restaurace se zahrádkou, stánek pekárny, stánek rychlého občerstvení a „cukrárnička“ přímo v kempu, před kempem zmrzlinář, atrakce pro děti (kolotoče, dětské hřišťátko). Pro sportovní vyžití stoly a vybavení na stolní tenis, hřiště na fotbal, volejbal, nohejbal, asfaltové i antukové tenisové kurty, půjčovna vodních šlapadel, lodiček a sportovního vybavení (tenis, fotbal, nohejbal, volejbal).

V obci další dvě restaurace a malá prodejna potravin (smíšeného zboží). Větší civilizační centra nejsou daleko, desetitisícové město Přelouč s veškerým zázemím necelé dva kilometry, krajské město Pardubice přibližně patnáct kilometrů. Autobusová zastávka je prakticky před kempem, parkování (za poplatek) v kempu, nebo před kempem (zdarma).

Letní sezona od května do září. Služba na recepci od 8.00 do 20.00 nebo kdykoli po telefonické domluvě.  Ubytování možné i bez rezervace, volné kapacity ale nezaručujeme.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)