Přihlásit
Mobilní verze s GPS

Autokemp - Brozany (kemp) [2003]




Kemp se rozkládá na dolním toku řeky Ohře. Je obklopen lesy a v jeho bezprostřední blízkosti leží dva rybníky. Rozloha kempu je 4 ha. Jak ho najdete? 2 kilometry od silnice E55 Praha-Cínovec a dálnice D8(exit 35 Doksany), odbočka na Brozany.

Ubytování:
tři a ctyřlůžkové pokoje a chaty. Rozlehlý prostor pro stany a karavany s možností parkovaní ve stínu nebo na slunci, dále elektrické přípojky pro karavany.

Sociální zařízení:
Sprchy s teplou vodou, kuchyně s lednicí, koupelna,toalety, dětská místnost.

Nákupy:
Občerstvení a drobné nákupy můžete pořídit přímo v kempu. Supermarkety najdete v Roudnici nebo Litoměřicích(11 km). V Brozanech je samoobsluha se smíšeným zbožím.

Restaurace:
"Motorest Ohře" nabízí v sezóně stravovaní po celý den.(15. 6. - 15. 9.) Mimo sezónu je možno stravování objednat v kanceláři kempu.

Sporty:
Sportovní areál kempu nabízí tyto možnosti: tenis, badminton, kuželky, minigolf, stolní tenis, plážový volejbal, dále půjčujeme vodní kola, loďky a jízdní kola. V kempu se nacházejí také dvě ohniště. Autoopravna v kempu.

Cestování:
V okolí můžete navštívit zámek Libochovice(9 km), zámek Ploskovice (15 km), zříceninu hradu Hazmburk, která byla nedávno zpřístupněna(8 km), barokní klášter v Doksanech a město Terezín(Muzeum ghetta, Malá pevnost, Zidovský hřbitov). Pro zdatné chodce můžeme doporučit tůru na horu Říp.

Personál kempu se Vám bude snažit v rámci svých možností vyhovět, a proto neváhejte obrátit se na něj s jakoukoli prosbou.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)