Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Středočeský kraj » okres Mělník » camp, rekreační areál, tábořiš » Autokemp - ubytovna SK Mšeno (kemp)

Autokemp - ubytovna SK Mšeno (kemp) [1996]



34 34 7 2

Ubytovací kapacita: 56 lůžek 


Ubytovna  34 lůžek   2 x 2lůžkový pokoj  2 x 5lůžkový pokoj   5 x 4lůžkový pokoj

Stálé Karavany   3 x 2 lůžka

Chaty s terasou  4 x 4 lůžka


Sociální zařízení: WC, sprchy a umývárna jsou společné, v budově.


Stravování: podle dohody - plná penze, polopenze, pouze snídaně

Vybavení ubytovna: každý pokoj má základní vybavení, lednice a varná konvice jsou na chodbě. WC, sociální zařízení v budově. 3x umyvadla, 3x sprchový kout, teplá voda. Apartmán má dvě ložnice 1 x 2 lůžka, 1 x 4 lůžka, samostatný vchod a společné sociální zařízení, lednice na pokojích. Součástí ubytovny a autokempu je jídelna a restaurace s televizí. Kapacita: 40 míst k sezení, salonek s krbem a jídelna pro ubytované - 35 míst. V létě možnost posezení na terase, možnost zapůjčení grilu a grilování. Parkoviště v areálu.

Další informace: vhodné ubytování pro školy v přírodě, školní výlety, sportovní soustředění, školení, ale i pro rodinnou rekreaci. Ubytovna ATC se nachází v areálu sportovního a plochodrážního stadionu SK Mšeno, vzdáleného 500 metrů od centra města Mšena, které je výchozí branou do CHKO Kokořínsko. Od dubna možnost stanování ve vlastních stanech přímo u ubytovny (kemp). Celý areál je oplocen. Možnost zajištění dopravy autobudem Kokořínský SOK.

Autokemp: Otevřen vždy od 1.4 do 31.10. k dispozici je 3 stálé karavany ( 3x2 lůžka) napojené na el. energii v cenové relaci100.- kč za osobu a noc bez povlečení. déle  čtaři čtyřlůžkové chaty BPP s terasou. K dispozici jsou 3 rovné zatravněné prostory pro stanování a postavení karavanů. V každém prostoru je přívod pitné vody a možnost napojení na elektřinu. Každé stání má své centrální ohniště. K dispozici je i kuchyňka s možností vaření se základném nádobím vybavená lednicí, plynovým sporákem mikrovlnkou a rychlovarnou konvicí.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)