Přihlásit
Mobilní verze s GPS

autocamping Rozkoš (kemp) [1994]



40 40 10

Autocamping Rozkoš leží na rozhraní rovinaté oblasti východních Čech a kopcovité krajiny Náchodska, na severním břehu údolní nádrže Rozkoš, poblíž města Česká Skalice . (okr.Náchod). Celý areál autocampingu je viditelný z blízké mezinárodní silnice E67, která je jednou z hlavních dopravních tepen mezi Prahou a Polskou republikou. Využitelná plocha je 170 000m2. Zástavba je koncipována tak, aby bylo možné uspokojit různé požadavky návštěvníků v průběhu celého roku. Vodní plocha nádrže Rozkoš je 11 000 000 m2 s hloubkou okolo 10m a nadmořskou výškou 280m n.m.

Doprava:
Do autocampingu je možná vlastním dopravním prostředkem se zajištěným parkováním u ubytovací jednotky, vlakem (železniční zastávka Česká Skalice vzdálená do 1000m) nebo autobusem (vzdálenost autobusové zastávky je asi 300m). Pokud si to přejete přepravíme Vám zavazadla z nejbližší zastávky. Příjezd do autocampingu je přes recepci se stálou službou.

Nabídka a dostupnost služeb se co do množství a různorodosti liší podle období. Kompletní nabídka je k dispozici pouze v červenci a srpnu v návaznosti na zájem ubytovaných rekreantů. Sezónní nabídka Kompletní nabídku naleznete v sekci „Další služby“. Mimo-sezónní nabídka: - ubytování v chatkách, karavanovém boxu či stanové ploše - prodej dřeva, dřevěného uhlí a výměna PB lahví - Sauna (provoz celoročně čtvrtek, pátek,sobota v 6-9 měsíci pouze pátek, nebo dle zájmu.) - Minigolf (po dohodě) - Půjčovna sportovních potřeb (po dohodě) - prodej rybářských povolenek - Informační servis, objednávky, rezervace - využití vodní plochy k surfování


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)