Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Jihočeský kraj » okres Jindřichův Hradec » camp, rekreační areál, tábořiš » Autocamp U Pískovny - Suchdol nad Lužnicí (kemp)

Autocamp U Pískovny - Suchdol nad Lužnicí (kemp) [1976]




Autocamp se nachází u Suchdola nad Lužnicí přímo u velkého pískovcového jezera.

Jedná se o uzavřený areál o rozloze 2 ha, s vlastní recepcí, která je v letních měsících (červenec, srpen) otevřena NON - STOP.

Kapacita campu je 100 stanů, pro karavany je k dispozici 18.el přípojek 2 A a 12 el. přípojek 10 A. Místa pro stany není možno rezervovat předem.

V budově sociálního zařízení naleznou rekreanti sprchy, umývárny, WC a dřezy na mytí nádobí. Teplá voda je k dispozici po celý den. Ve sprchách jsou mincovní automaty.

V prostoru campu je možnost ubytování v podkrovních pokojích a v chatkách. V sezóně je nutno rezervovat předem.

Možnost celosezóního umístění karavanu pro podniky,firmy i soukromé osoby-platí sleva 40%. Možnost platby fakturou předem.

Přímo u campu je restaurace s krytou terasou, rychlé občerstvení, prodej zákl. potravin, denního tisku a časopisů, pošt. schránka. Děti zde naleznou svůj dětský koutek - houpačky, prolézačky, pískoviště. Těšit se také můžete na ping-pongové stoly a hřiště na volejbal.

V okolí - možnost koupání a rybolovu, naučné stezky, přírodní a historické zajímavosti. Velmi rozšířená je cykloturistika - dobře značené cyklotrasy. Okolní hluboké lesy jsou bohaté na lesní plody i houby.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)