Přihlásit
Mobilní verze s GPS

ATC Hradec - Rokle (kemp) [1960]




Autocamp Hradec se nachází asi 6 km od historického královského města Kadaně směrem na Žatec nedaleko řeky Ohře a velkého sportovního rybníku. V tomto pěkném prostředí a rájem pro rybáře vyrostla chatová oblast mající již více jak 160 chat. Ve vzdálenosti 15 km od Atc se nachází město Klášterec nad Ohří s pěkným zámkem a parkem. Světoznámé lázně Karlovy Vary jsou vzdálené 40 km a dále doporučujeme návštěvu nádherného zámku Krásný Dvůr s rozsáhlým parkem.

Rekreační zařízení nabízí zejména ubytování pro karavany a stany s využitím elektrické přípojky a 18 čtyřlůžkových chatiček.

K vybavení campu patří sociální zařízení, sprchy, zahradní zastřešená restaurace s možností stravování - snídaně, obědy, večeře (pro školy při předem dohodnutém množství a druhu jídla je poskytována sleva), kiosek s občerstvením a potravinami, kde je možno denně nakoupit čerstvé pečivo.

Součástí areálu je přírodní koupaliště se skluzavkami, lanovkou do vody a skákadlem, sportovní hřiště (nohejbal, volejbal, tenis), stolní tenis a dětské atrakce (pískoviště, kolotoče, houpačky, prolejzačky se skluzavkou a dětský koutek pro nejmenší).

Možnost zapůjčení horských kol a nafukovacích člunů. Dále i rybářské lodě za 100kč/den (150kč/2dny), grilu s elektrickým pohonem a objednání předuzeného selete.

V sezóně každou sobotu hraje k tanci a poslechu country kapela (Severák, Průvan, Negace, Elegance aj.).


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)