Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Královéhradecký kraj » okres Trutnov » camp, rekreační areál, tábořiš » Eurocamp Liščí Farma - Trutnov (kemp)

Eurocamp Liščí Farma - Trutnov (kemp) [1947]




Holiday Park Liščí Farma je jedinečný areál v Krkonoších nabízející ubytování v hotelu, kempu, chatkách, vybavených stanech a nově v tee-pee. Holiday Park Liščí Farma je zaměřen především na rodiny s děti. Naším hlavním cílem je připravit pro ně co nejzábavnější, zážitkovou dovolenou v příjemném prostředí a to s největší možnou péčí…

Hotel - celková kapacita hotelu je 84 lůžek. Pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením, TV se sat a telefonem.

Chatky - celková kapacita chatek je 55 lůžek. Chatky jsou obsazované i v zimním období, protože jsou vybaveny vlastním vytápěním, dále patrovými postelemi, skříní a židlemi se stolem.

V naší restauraci vaříme vždy z čerstvých potravin, nově i od BIO farmářů. Dětem vaříme i oblíbená dětská jídla, protože spokojené dětské bříško je pro nás velkou odměnou.

V zimním období začínají trasy pro běžkaře přímo na hranici našeho areálu. Disponujeme vlastní lyžařskou školou, dětskou školičkou a půjčovnou veškerého lyžařského vybavení. Ani zima není překážkou pro adrenalin jako je jízda na čtyřkolkách, zimních paragliding a další aktivity, které Vám rádi zařídíme.

Od jara do podzimu je hostům k dispozici velké sportovní i zábavní zázemí. Velké dětské hřiště s hrady s prolézačkami, pískovištěm, skluzavkami, dětskou lanovkou, dále minigolf, trampolíny pro velké i pro ty nejmenší (s ochrannou sítí), skákací hrad, stolní tenis, venkovní bazén, brouzdaliště a další. Pro sportovce máme připravený tenisový kurt a kurt na beachvolejbal a dále velký výběr adrenalinových aktivit. Liščí Farma je ideálním výchozím bodem pro pěší turistiku i cyklistiku.

Parkoviště pro osobní auta i autobusy zdarma přímo v areálu.

 


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)