Přihlásit
Mobilní verze s GPS

Campingrestaurant - Bezdrev (kemp) [1943]



40 8

Camping restaurant Bezdrev se nachází v centru ekologicky čistého jihočeského kraje, v nádherném lesnatém prostředí na břehu druhého největšího rybníka v České republice, 3km od Hluboké nad Vltavou a 8km od centra Českých Budějovic, obklopen přírodou, kulturními památkami, bezpočtem cyklistických tras a jinými zajímavými turistickými cíly. Camping restaurant Bezdrev nabízí ubytování s kompletními službami a vybavením na vysoké úrovni, které pro Vás neustále vylepšujeme. V kempu a jeho blízkém okolí, díky jeho poloze naleznete snad vše, co si každý může na dovolené přát. Nezáleží na počasí ani ročním období, je to záruka rozptýlení a odpočinku.

Zábavní AQUAPARK na Bezdrevě:

Nově jsme pro naše hosty připravily Zábavní Aquapark se spoustou nafukovacích vodních atrakcí.


UBYTOVÁNÍ:

Chaty typu A
Chata až se šesti lůžky, obložena dřevem s kompletním novým vybavením, lednicí s mrazákem, kuchyňským koutem, nerez dřezem, stolem se židlemi, skříní s policemi a šatníkem. Oddělené WC s umyvadlem, sprchou, teplou vodou, elektrické topení. Venkovní krytá veranda se stolem a židlemi.

Chaty typu B
Chata se čtyřmi lůžky, obložena dřevem s novým vybavením, skříní s policemi a šatníkem, stolem se židlemi i pro venkovní užití, veranda. Společné sociální zařízení cca 100m od chat.

Chaty typu C
Chata se čtyřmi lůžky, se starším vybavením, skříní s policemi. Společné sociální zařízení.

Depandance typu D
Ubikace až osmi lůžkovými pokoji, celková kapacita cca 40 lůžek. Vhodné pro školní výlety a ucelené skupiny.

Karavany
Parcely pro karavany s možností přípojky na elektrickou energii 230V, a vodu.

Stany
Stanovací plocha 40000m2, místa u vody i v lese, ve stínu i na sluníčku.

 

VYBAVENÍ KEMPU:

 

Sociální zařízení a kuchyňka
Sociální zařízení kempu je po nedávné kompletní rekonstrukci. Studená voda je všem návštěvníkům k dispozici po celý den, teplá sprcha za poplatek.

Nový kuchyňský koutek s nerezovými dřezy a teplou vodou pro mytí nádobí, plotýnkový vařič, automatická pračka se sušičkou.

SPORTOVNÍ VYŽITÍ:

Hřiště na rekreační volejbal, nohejbal, tenis, stolní tenis.

Půjčovna šlapadel se skluzavkou, šlapadla "autíčka", lodičky, sportovní potřeby (míče, rakety, pálky, plavecké vesty, nafukovací rukávky a míče,...)

Zábavní Aquapark - se spostou nafukovacích vodních atrakcí, pro naše ubytované hosty vstup ZDARMA.

Dětské hřiště - dřevěný hrad se skluzavkou, prolézačkami a houpačkami.

RESTAURACE:

Restaurace na pláži s letní terasou, s bohatou nabídkou jídel a nápojů. Součástí zařízení je venkovní posezení na zahrádce s obsluhou, s výhledem na koupaliště dětské hřiště.

Možnosti firemních akcí, svatby, rodinné oslavy. (K restauraci patří samotný gril, kde Vám po domluvě ugrilujeme prasátko)

Kiosek s rychlým občerstvením a s příjemným posezením u vody.

Součástí areálu je i prodejna s dovážkou čerstvého pečiva 2x denně ze soukromého pekařství Kahoun. V blízkosti (4km) se nachází hypermarket Globus, kde zakoupíte vše potřebné.

TIPY NA VÝLETY:

Zámek Hluboká (3km), ZOO Ohrada (2km), Lovecký zámek s muzeem lesnictví a rybníkářství (2km), Muzeum historických vozidel v Pořežanech (10km), atd. Na recepci Vám rádi poradíme , kam se můžete podívat po okolí.

VÝLETNÍ VLÁČEK:

Udělejte si s dětma hezký výlet vyhlídkovým vláčkem na Zámek Hlubokou.

 Po dohodě lze vláček objednat i na skupinové akce (svatby, školní výlety, promo akce, atd.)

 

 

 


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)