Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Plzeňský kraj » okres Tachov » camp, rekreační areál, tábořiš » Camp Karolina - Brod nad Tichou (kemp)

Camp Karolina - Brod nad Tichou (kemp) [1934]




Camp Karolina leží uprostřed panenské přírody, v jedné z nejméně obydlených částí České republiky.

Camp Karolina najdete v malebném údolí říčky Tichá, nedaleko obce Brod nad Tichou. Areál campu je obklopen zalesněnými stráněmi, které společně s protékající říčkou dodají Vaší dovolené neopakovatelnou atmosféru.

Pro svou polohu je camp vhodný jak k rodinné rekreaci, tak i k aktivnímu odpočinku pro všechny milovníky cyklistiky, turistiky a přírody.

Camp Karolina je také ideálním výchozím místem pro návštěvu celé lázeňské oblasti Západních Čech.

Možnost trávení pobytu ve 12 ti, nadstandardně vybavených bungalovech pro 5-6 osob. Bungalovy jsou dvoupatrové, každý má vlastní WC, vybavenou kuchyň s lednicí, obývací místnost a prostornou terasu. V patře jsou umístěny 1-2 ložnice, podle typu bungalovu.

Maxikaravany k pronajmutí! V maxikaravanu jsou dvě ložnice - ložnice rodičů s "letištěm" a ložnice dětí s palandou a samostatnou postelí. Ve společné místnosti (obývák+kuchyňka) je rozkládací postel. Kuchyňka je vybavena plynovým vařičem a dřezem s tekoucí vodou. V maxikaravanu je kompletní sociální zařízení (sprcha, umyvadlo, WC). K dispozici je Vám také 50 karavanových stání o rozměrech 70-100 m2 s el. přípojkou


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)