Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Olomoucký kraj » okres Šumperk » camp, rekreační areál, tábořiš » Rekreační komplex Losinka - Rapotín (kemp)

Rekreační komplex Losinka - Rapotín (kemp) [1930]



44 6 10 6

Rekreační komplex Losinka se nachází v krásném přírodním prostředí na úpatí Hrubého Jeseníku. Leží uprostřed zeleně, mezi lesem a říčkou Losinka. Nabízí ideální zázemí pro rodinnou rekreaci, sportovní soustředění, školy v přírodě, školní výlety, firemní školení nebo ubytování v rámci lázeňské léčby v sousedních lázních Velké Losiny. V těsné blízkosti se nachází zámek Velké Losiny, dále následují léčebné lázně s vnitřním a venkovním termálním bazénem, ruční papírna s muzeem, sklárna s muzeem a romantická příroda. Hlavní hřeben Jeseníků je vzdálen cca 10 km.

Součástí rekreačního komplexu je i kvalitní kemp s veškerým zázemím, servisem, recepcí a restaurací.

Pro aktivní odpočinek je v areálu rekreačního komplexu připraveno hřiště na malou kopanou, kurt na odbíjenou, pingpongový stůl a půjčovna kol. Na malé děti čeká dětský koutek s pískovištěm, skluzavkou, kolotočem a houpačkami. Občerstvení je zajištěno v denním baru v jídelně, příjemné posezení nabízí také letní terasa. Večer můžete strávit u ohniště pod vysokými stromy. Na recepci je možné využít služeb směnárny a připojení k internetu.

Rekreační komplex Losinka nabízí hned několik možností ubytování, a to v pokojích, apartmánech, turistických chatkách, ve velké rodinné chatě nebo v autokempu.Stravovat se lze v restauraci se dvěma venkovními terasami a grilem. V přízemí penzionu, který je součástí komplexu, je možné strávit příjemné chvíle odpočinku ve wellness studiu. To nabízí řadu služeb od klasických masáží a zábalů až po masáž lávovými kameny, hydroterapii nebo parní lázeň. Firmy najdou v areálu zázemí v podobě konferenčních prostor.Parkování je zajištěno uvnitř komplexu.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)