Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Královéhradecký kraj » okres Náchod » chata, chalupa » Chatová osada Ostaš (kemp)

Chatová osada Ostaš (kemp) [16860]




Chatová osada Ostaš leží v Královehradeckém kraji v klidném prostředí Chráněné krajinné oblasti Broumovsko nedaleko Adršpašsko-teplických skal. Díky ideální poloze chatové osady jste během několika minut v  přírodní rezervaci Ostaš se  skalními pískovcovými labyrinty a s vyhlídkami na Krkonoše, Broumovské stěny a Javoří hory. Blízké okolí  nabízí množství turisticky a kulturně zajímavých míst, kvalitní cyklotrasy, koupaliště a horolezecké terény.

Vhodné pro dovolené či individuální rekreace pro rodiny s dětmi, víkendové pobyty, školní výlety, ozdravné pobyty, školy v přírodě, dětské tábory, školení.

V chatičkách vám nabízíme ubytování, které jsou vybaveny ledničkou a el. přímotopy.  Sociální zařízení je společné s teplou vodou po celý den.

Lůžkoviny a povlečení na postele jsou samozřejmostí. Součástí chatové osady je nekuřácká restaurace, kde je možné objednání snídaní, večeří, obědů nebo polopenzí.

V areálu najdete  občerstvení s českou kuchyní a točeným pivem, k posezení vám poslouží letní terasa, hřiště, ohniště,  dětskou skluzavku, houpačku.

Bezdrátové připojení k internetu je zdarma.  Pobyt domácích mazlíčků je povolen za příplatek.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)