Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Praha » okres Praha hl.m. » lanové centrum » Lanové centrum DDM - Praha 9 (lanové centrum)

Lanové centrum DDM - Praha 9 (lanové centrum) [12444]



Omlouváme se všem návštěvníkům lanového centra, ale z důvodu rekonstrukce centra je k 31.8.2010 sezóna ukončena.

Budeme se na Vás těšit v příštím kalendářním roce 2011.

Lanové centrum Domu dětí a mládeže hlavního města Prahy nabízí prostor pro školy, neziskové organizace a jiné skupiny pracující s dětmi a mládeží. Nabízí několik standardních programů, účastníci si vyzkouší, jaké to je pohybovat se několik metrů nad zemí, základním prvkem ve všech programech je důvěra, komunikace a týmová spolupráce. Kromě těchto aktivit připravujeme programy i pro veřejnost. Po celou dobu programu se o klienta starají vyškolení instruktoří, kteří zajišťují, aby se u nás každý cítil jako doma. Lanové centrum se nachází v příjemné klidné lokalitě Libeňského ostrova, kousek od centra Prahy. Nabídku lanových aktivit lze kombinovat se zážitky na vodě, opékáním buřtů, cateringem, nebo jen posezením v příjemné části Prahy u vody, s přáteli.

Lanové centrum DDM hl. m. Prahy je otevřeno celoročně, každý den v týdnu, na základě závazné odbjednávky. Program v LC je vhodný pro každého od věku 10 let. Cena a náplň programů se liší podle jednotlivých skupin.

V ceně každého standardního programu v Lanovém centru je: vlastní program na lanových překážkách (viz popis u jednotlivých produktů), odborně vyškolený instruktor, veškerá potřebná výzbroj (certifikovaný horolezecký materiál, popřípadě vodácké vybavení) a pojištění všech účastníků u pojišťovny Kooperativa.

Každý program je připraven speciálně pro danou skupinu, proto není možné aby se například dvojice zájemců přidala k jiné skupině. Tímto máte zaručeno, že budete v našem lanovém centru vždy jako skupina a budete moct dále prohlubovat a utvářet váš kolektiv při zajímavých aktivitách.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)