Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Vysočina » okres Pelhřimov » lanové centrum » Lanové centrum - Křemešník u Pelhřimova (lanové centrum

Lanové centrum - Křemešník u Pelhřimova (lanové centrum [12430]




Lanový park obsahuje 21 velkých překážek na stromech a 5 překážek nízkých pro nejmenší účastníky. Park patří k nejvyšším parkům na stromech v ČR, polovina překážek se nachází ve výšce kolem 10 metrů. Osoba, pohybující se na velkém parku je jištěna tzv. samojištěním ( při zdolávání překážek je jištěna pomocí celotělového úvazku ). Malé lanové překážky pro děti jsou navrženy tak, aby jejich obtížnost odpovídala věkové skupině 5 – 10 let. Jištění dětí na nízkém parku provádí poučený rodič. Děti jsou jištěny pomocí dětských celotělových úvazků. Typy překážek jsou záměrně voleny tak, aby korespondovaly s překážkami na vysokém lanovém parku. Věříme, že tak budou pro děti zajímavější.

provozní řád:

  • na lanovém parku se smí pohybovat osoby s minimální tělesnou výškou 155cm (dítě s výškou 145-155cm pouze s doprovodem osoby starší 18-ti let)
  • z programu jsou automaticky vyloučeny osoby pod vlivem alkoholu či jiných omamných látek
  • každý účastník je povinen před samotným zdoláváním lanového parku absolvovat praktický nácvik na trenažéru a proškolení instruktorem, dále dbát pokynů instruktorů. Při nedodržení pokynů je instruktor oprávněn takovou osobu z lanového parku vykázat bez náhrady vstupného
  • v areálu parku je zakázáno kouřit a manipulovat s ohněm

strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)