Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Praha » okres Praha hl.m. » koupaliště, bazén, aquapark » Koupaliště Petynka - Praha 6 (koupaliště)

Koupaliště Petynka - Praha 6 (koupaliště) [12408]



Návštěvníci mají možnost vyzkoušet pohodlí, které poskytují travnaté pláže, kvalitu vody v 50-ti metrovém vyhřívaném bazénu s minimální teplotou 24°C a kvalitní sociální zázemí, šatny a odpočinkové prostory. Sportovně založení lidé ocení hřiště na beach volejbal, nohejbal a stoly pro stolní tenis. V areálu nechybí ani stánek s občerstvením, který přijde v letních slunečních dnech vhod nejednomu návštěvníkovi. Největším lákadlem pro děti, stejně jako v minulých letech, zůstane zřejmě stometrový tobogán a ti nejmenší se mohou těšit na brouzdaliště a dětské hřiště.

Pro práci, ale i pro zábavu, nabízí Petynka také bezdrátový přístup na internet pomocí WiFi technologie. Koupaliště Petynka má plně bezbariérový přístup, vychází vstříc i handicapovaným občanům a vozíčkářům, pro které funguje instalované hydraulické sedadlo spouštějící návštěvníka přímo do bazénu.

 

  • Hřiště na plážový volejbal 200 Kč/hod.
  • Hřiště na nohejbal 100 Kč/hod.
  • Stolní tenis 50 Kč/hod.
  • Slunečník 50 Kč/den

     

     

    WiFi HotSpot

    Návštěvníkům koupaliště je zdarma k dospozici připojení do internetu pomocí technologie WiFi o kapacitě 512 kB/s. Vše je nastaveno tak aby se váš notebook či PDA připojili automaticky bez nutnosti cokoli nastavovat.

     


  • strana 1
        Vložení nových fotografií přidat fotografie





    (c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
    Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)