Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Jihočeský kraj » okres České Budějovice » koupaliště, bazén, aquapark » Koupaliště - Hluboká nad Vltavou (venkovní koupaliště)

Koupaliště - Hluboká nad Vltavou (venkovní koupaliště) [12391]



Od r. 1997 slouží občanům a návštěvníkům Hluboké nad Vltavou moderní koupaliště, které se nachází v Podskalí, na levém břehu řeky Vltavy, pod zámkem Hluboká, poblíž vyústění cyklotrasy č. 12 z Č. Budějovic na Hlubokou. K dispozici je parkoviště. Koupaliště je součástí sportovního areálu Hluboká, kde naleznete i tenisové kurty (kryté i otevřené), golfové hřiště, fotbalový areál, zimní stadion (v létě beachvolejbalová arena), volejbalové kurty, baseballový areál, ubytovací kapacity (hotel, chatky). V sousedství koupaliště lze navštívit moderní bowling se čtyřmi dráhami a italskou restaurací. V areálu koupaliště se nachází provozovna rychlého občerstvení.

Pro koupání slouží velký bazén nepravidelného tvaru s hloubkou do 1,4 m s 25 m dráhami a dětský bazén s hloubkou do 0,5 m. Na vstupu k bazénům jsou umístěna brodítka se sprchou. Koupaliště je vybaveno umývárnami se sprchami, WC, převlékárnami a skříňkami pro úschovu věcí návštěvníků. Pro odpočinek je k dispozici plocha dětského koutku s houpačkami, stolem na stolní tenis a travnatá plocha u řeky Vltavy se slunečníky. Pro sportovní vyžití je v areálu koupaliště beachvolejbalové hřiště včetně zapůjčení míče a sítě. V prostoru bazénů je dostatek laviček.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)