Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Praha » okres Praha hl.m. » koupaliště, bazén, aquapark » Plavecký stadion Podolí - Praha 4 (bazén)

Plavecký stadion Podolí - Praha 4 (bazén) [12388]



Provoz venkovního a vnitřního plaveckého bazénu. Možnost využít venkovní tobogán, saunu, solárium a občerstvení. Nabídka rehabilitačních služeb.

UPOZORNĚNÍ

Předplatní vstupenky s označením roku 2008 jsou za 95,- Kč.

TURNIKETOVÝ ODBAVOVACÍ SYSTÉM

  • Všechny vstupenky (i bodové) jsou nastaveny na jeden vstup a jeden výstup, proto je třeba dbát na jedno vložení karty do turniketu při vstupu a výstupu.
  • U bodových vstupenek je třeba dát pozor na porušení čárového kódu.
  • Pravidelní návštěvníci si mohou zakoupit permanentku na 20 vstupů nebo bodovou vstupenku.
  • Bodové vstupenky  - vstup platí pro jednu osobu denně. 1bod=1Kč, bodové vstupné je ohodnoceno bonusem. Nejnižší počet bodů potřebný pro vstup je 45. Odpočet bodů je možné kontrolovat na turniketu. Více informací naleznete v ceníku
  • Hotovost se za žádné zakoupené vstupné zpět nevrací.

ČIP    KARTY

  • Každý návštěvník si může zakoupit za 210 Kč ČIP KARTU, na které si může zakoupit bodové vstupné. Body je možno dokupovat a to i v případě, že platnost bodů bude končit.
  • Vzhledem k tomu, že bodová karta je vydávána na jméno, je v případě ztráty kartu možné zablokovat a vydat bodovou náhradu do 50% výše zbylé hodnoty.

UPOZORNĚNÍ

  • Bazén je také využíván k tréninku českými reprezentanty v plavání, vodním pólu a skocích do vody, plaveckými oddíly, žáky základních sportovních škol, studenty středních a vysokých škol a zároveň se zde pořádají různé sportovní soutěže. Proto je volné plavání možné ve všech provozních hodinách ve venkovním vyhřívaném bazénu  33m x 20m s teplotou vody 26-27°C a v krytém bazénu podle rozpisu pronajatých hodin a informací o programu.

strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)