Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Jihomoravský kraj » okres Brno-město » koupaliště, bazén, aquapark » Bazén Za Lužánkami - Brno (krytý bazén)

Bazén Za Lužánkami - Brno (krytý bazén) [12383]




Dominantní aktivitou nabízenou ve Sportovním areálu za Lužánkami v Brně je zejména kondiční plavání. Plavat u nás můžete každý den včetně sobot a nedělí.

Co vše Vám nabízí plavecká část areálu?

  • bazén zejména pro kondiční a výkonnostní plavání o rozměrech: 50,0m x 21,0m 8 drah nebo 10 šířek; hloubce: 1,8 m až 5,0 m; teplotou vody: obvykle 25,0 - 25,5oC, max. 26,5oC; teplotou vzduchu bazénové haly obvykle 26oC+.
  • malý dětský bazén s hloubkou: 0,8 m až 1,2 m; teplotou vody obvykle 25,0-25,5oC; teplotou vzduchu obvykle 26oC+. kapacitou: max. 60 osob.
  • skluzavka KAMIKADZE 12 metrů
  • skokanské prkno
  • občerstvení nejen v recepci v hale plovárny, ale i přímo u bazénu v tzv. „mokrém“ bufetu. V dopoledních a odpoledních hodinách je bazén rozdělen na jednotlivé dráhy nebo šířky. Část bazénu je vyhrazena veřejnosti pro kondiční plavání a část školám, organizacím, zájmovým klubům a vrcholovým sportovcům.

    Ve večerních hodinách v pracovní den je nově od 17:00 hod. bazén převážně k dispozici veřejnosti; soboty, neděle a svátky je rovněž bazén programován pro veřejnost.

    Skluzavka a skokanské prkno je k dispozici v sobotu, neděli a ve státní svátek.

    Dětský bazén s vyhřívanou vodu se nachází přímo v bazénové části areálu. Mohou jej zdarma využít návštěvníci, kteří mají aktivovaný vstup do 50-ti metrového bazénu a to ve vyhrazených časech v sobotu, neděli a ve státní svátek.

    V době, kdy dětský bazén není k dispozici veřejnosti, zde probíhá plavání kojenců a batolat za speciálních podmínek.

    Pozn. Teplota vody v 50-ti m, ale i v dětském bazénu podléhá předpisu 135/2004 Sb., kde podle §2 odst.1 písm. a) je stanovena voda v bazénu max. 28 st.C. Dětský bazén v době určené pro veřejnost není vhodný pro děti mladších 6 let.
    V ostatních dnech a časech je dětský bazén plně vyhrazen pro plavání kojenců a batolat dle 135/2004 Sb., §2 odst.1 písm. c), resp. dětí do 3 let věku, s vyloučením veřejnosti.
  •  


    strana 1
        Vložení nových fotografií přidat fotografie





    (c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
    Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)