Přihlásit
Mobilní verze s GPS

Krytý bazén Orlová (bazén) [12375]



Krytý bazén Orlová je nově zrekonstruovaný objekt původního bazénu "Doubravan" s moderním vybavením, nabízející široké spektrum vodních a jiných atrakcí. Svým charakterem je určen ke sportovnímu vyžití, odpočinku a relaxaci návštěvníků všech věkových skupin.

Je zde k dispozici plavecký bazén o délce 25 m se 4 drahami, s relaxační částí a částí pro neplavce. Relaxační část velkého bazénu nabízí vodní atrakce v podobě masážní lavice, chrličů, bublátorů apod. Děti, ale nejen ty jistě ocení možnost jízdy na tobogánu o délce 64 m s dojezdovým bazénem a s nezvyklým nástupem nad úrovní střechy bazénu. Ke zvláštnostem tobogánu patří i to, že jedna z jeho částí vede venkovním prostorem.

Pro nejmenší děti je připraveno dětské brouzdaliště s vodními hračkami, pro jejich rodiče pak např. whirpool. V případě, že jste vyznávači saunování můžete využít našeho Krytého bazénu i k tomuto účelu, nabízíme Vám návštěvu suché sauny s kapacitou 8 osob, parní sauny pro 4 osoby či ledové komory pro 2 osoby, připravena je samozřejmě odpočívárna.

Jelikož u vody většinou vyhládne, můžete se v našem Krytém bazénu občerstvit u tzv."suchého" a "mokrého" bufetu. Kolektivům, ale i jednotlivcům nabízíme možnost pronájmu jednotlivých částí areálu, popř. celého areálu.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)