Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Královéhradecký kraj » okres Trutnov » pension » Martina Beranová, BM pension - Svoboda nad Úpou (pension)

Martina Beranová, BM pension - Svoboda nad Úpou (pension) [10486]


Popis | Cestovní deník | Kontakty | Mapa | Ceník | Fotogalerie | Recenze | Propagace | Upravit text | Objednat ubytování
    (přímý kontakt na provozovatele)

23 23 5

Pension ve středu obce Svoboda nad Úpou v centru Krkonoš. Dobrá dopravní dostupnost i v zimě díky udržované hlavní silnici. Možnost parkování u objektu v létě i v zimě.Velmi dobré dopravní spojení jak vlakem, tak autobusem. Zastávka cyklo a ski busu cca 100m.

Vybavení a služby

V prvním patře 2 čtyřlůžkové pokoje se společnou plně vybavenou kuchyní s TV, spíží a sociálním zařízením - velkou koupelnou a WC. V přízemí nově vybudovaný samostatný apartmán s plně vybavenou kuchyňkou a sociálním zařízení (koupelna se sprchovým koutem a WC) pro 3 osoby nebo apartmán pro 8-12 osob se společenskou místnosí. V létě k dispozici zahrada s posezením a ohništěm, domečkem pro děti a houpačkou. V objektu lyžárna,kolárna.Nejbližší denně otevřený obchod cca 50m.Vhodné pro rodiny s dětmi.Nekuřácký objekt.

Rekreace a služby v okolí

V zimě - široké možnosti zimních sportů - nejbližší sjezdovka s nočním lyžováním a půjčovnou cca 400m. V okolí několik velkých lyžařských areálů: 3km Černá hora, 10km Pec pod Sněžkou, 3km Skiareál Mladé Buky (U-rampa). Běžecké tratě. V létě - cyklistika, turistika, houbaření, sběr borůvek. V obci možnost bowlingu, sauny, speeningu a jízdy na koních. Janské Lázně (cca 2km) - outdoorové aktivity /paragliding, rafting, lukostřelba, čtyřkolky, terénní koloběžky, paintball, lezení, adventure park, lanové centrum/. Pec p. Sněžkou (cca 10km) - Relax park s bobovou dráhou /v provozu i v zimě/, lanovým parkem, jízda na kladce, skluzavky, trampolíny. Golgové hřiště cca 4km. Lesní plovárna Sejfy /6 km/, Aquapark Dolce u Trutnova, koupaliště Čistá - Černý Důl. Krytý bazén cca 2km. V blízkosti velké množství restaurací, obchody. Možnost mnoha výletů - Janské Lázně, Pec p.Sněžkou, Adršpašské skály, ZOO Dvůr Králové.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)