Přihlásit
Mobilní verze s GPS



Lokalita číslo: 715

Hotel Churáňov


Umístění (okres/stát):
Prachatice
Poloha: 1000 mnm
poloha:           červená značka
Dostupnost:
dostupná autem po celý rok



Telefon: +420388428107
Mob./tel.2: 607414444
Adresa:
Zadov 13 Stachy 38473



Cena od: 550 Kč
Cena do: 990
ceny za 1 osobu a den
uvedené ceny jsou orientační


Hotel Churáňov leží v srdci Šumavy ve výšce 1 000 metrů nad mořem.

 

Hotel svým hostům nabízí ubytování v komfortně zařízených  dvoulůžkových, třílůžkových a rodinných (čtyřlůžkových) pokojích, apartmánech s ložnicí a obývacím pokojem a také jednom mezonetovém apartmánu s ložnicí, obývacím pokojem a kuchyňkou. Každý pokoj je kompletně vybaven dle běžných trendů pro tří hvězdičkový hotel, telefonem, bezpečnostním trezorem, bezdrátovým internetem Wi-Fi a vlastním sociálním zařízením.

Dále je zde hostům k dispozici restaurace, kavárna s tanečním parketem a barem. Snídaně formou bufetu, polopenze a plné penze. Retsurace je otevřena po celý den.

 

V letním období je hotel Churáňov ideálním místem pro pěší turistiku, cyklistiku, kdy je zajištěna na hotelu úschovna kol.

V zimním období
je tato oblast centrem sjezdového i běžeckého lyžování. Pro naše hotelové hosty je k dispozici úschovna lyží. Hotel je ideálně položen přímo u jedné ze sjezdovek, což obzvlášť ocení rodiče s menšími dětmi a lyžařské kurzy. Pro naše ubytované hosty nabízíme výhodné ceny skipasů ve spolupráci s lyžařským areálem Zadov.

 





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)