Přihlásit
Mobilní verze s GPS



Lokalita číslo: 679

Na Hylove u lesa


Umístění (okres/stát):
Ostrava-město
Poloha: 0 mnm
poloha:
Dostupnost:
dostupná autem po celý rok



Mob./tel.2: 702606620
Adresa:
Anezka Dohnalova (volejte po 18.hod.)



Cena od: 350 Kč
ceny za 1 osobu a den
uvedené ceny jsou orientační


Celodreveny, stylove vybaveny domek Na Hylove u lesa nabizi kratkodobe i dlouhodobe sezonni ubytovani, od dubna do rijna, a to jak pro rodiny s detmi tak i pro jednotlivce. Maximalni kapacita objektu - 6 osob.

Domek se nachází na úpatí Nízkého Jeseníku, v klidném prostředí osady Hýlov (Klimkovice) a svým ideálním umístěním tím vybízí k turistice, cyklistice, ale rovněž k odpočinku.V těsné blízkosti jsou umístěna jódová Sanatoria Klimkovice (5 min. chůze), která nabízejí nejen možnost vyuziti nejrůznějších léčebných terapií, ale také spolecenskych akci a zabavy.
  

Nabízíme k pronájmu nově; renovovaný, celodřevěný objekt na sezonní pobyt (duben-říjen), jak pro rodiny s dětmi tak i pro jednotlivce. Maximální kapacita objektu- 6 osob.


Parkovani na vydlazdene prijezdove ceste. Venkovni posezeni. Možnost využití prostorné zahrady.

Celková velikost objektu je 74 m2 a skládá se z plně zařízené kuchyně, jídelny propojené s prostorným obývacím pokojem (rozkládací pohovka + TV s digitálním příjmem), 2 ložnicemi , 2 sociálními zařízeními (1- samostatné WC s umyvadlem, 2- WC, sprcha, umyvadlo).


Vytápění krbovými kamny a elektrickými tělesy. Teplá voda z elektrického bojleru. Vaření je možné na keramické desce a také v kombinované mikrovlnné-horkovzdušné troubě, i s využitím grilu.

WiFi pripojeni zdarma.

Vyuziti venkovniho grilu a prilehle zahrady taktez k dispozici.

 

    Otvírací doba:

Duben-Rijen






(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)