Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Olomoucký kraj » okres Šumperk » fitness » FIT Bike club - Zábřeh (spinning)

FIT Bike club - Zábřeh (spinning) [9642]


foto FIT Bike club - Zábřeh (spinning)
     ()

Nabízíme skupinové tréninky v aerobním režimu na cyklotrenažerech pod vedením instruktora za doprovodu hudby.

INDOORCYCLING (dále jen IC) je jedno z nejúčinnějších a vysoce motivujících skupinových kardiovaskulárních cvičení aerobního charakteru. IC nevyžaduje schopnost koordinace pohybů a pohybovou paměť jako například klasický aerobik. Nezatěžuje kloubní systém (kolena, kyčle a kotníky), směřuje k celkovému procvičení nohou, hýždí a trupu. Cenným přínosem je i formování postavy a redukce přebytečného tuku. Účelem IC je zlepšení krevního oběhu, rozvoj síly, vytrvalosti a kondice zábavnou formou.

Cvičení probíhá na cyklotrenažerech pod vedením instruktora, který vede skupinu klientů prostřednictvím pokynů a hudby. IC je určen jakékoliv věkové či výkonnostní kategorii. Je vhodný pro sportovce s cílem zvyšovat aerobní kapacitu organizmu. Současně je vhodný pro méně trénované klienty, kteří chtějí zlepšit kondici a odreagovat se a je vhodný také pro klienty s nadváhou, kteří potřebují spálit více kalorií a redukovat podkožní tuk. Pro rekonvalescenty je tento typ tréninku vhodný k postupnému a bezpečnému zvyšování energetického potenciálu a ke stabilizaci a rozvoji svalového aparátu.

Cyklotrenažery mají speciální technické vlastnosti, vysokou stabilitu, jemnou regulaci zátěže, kterou klienti zvyšují či snižují v návaznosti na cíl tréninku, mají nastavitelnou výšku sedla, řídítek a jejich vzájemnou vzdálenost podle biomechanických potřeb klienta, nemají volnoběh, aby klienti mohli neustále vyvíjet pohyb.


Sdílej s přáteli:  Facebook      Twitter


strana 1

Vložení nových fotografií přidat text nebo poznámku     Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)