Přihlásit
Mobilní verze s GPS

Kemp Majdalena (kemp) [9556]


foto Kemp Majdalena (kemp)
    Kemp Majdalena ()


Kemp je výhodný nejen pro vodáky, kteří zde nocují při sjíždění Lužnice, ale velice rádi přivítáme i ostatní turisty, kteří k nám přijedou autem, na motorce, na kole nebo přijdou pěšky.

V kempu Majdalena si každý najde místo na táboření i kousek toho klidu a soukromí na rozloze cca 2 ha. Uvítá Vás přátelský a ochotný personál.

Jídla a speciality na grilu, více druhů piva a jiných osvěžujících nápojů v místním kiosku. V kempu sídlí půjčovna lodí, jejíchž služeb můžete využít pro jednodenní i vícedenní výlety po Lužnici.

V kempu je kiosek s pultovým prodejem a dřevěnou pergolou pro 100 osob k sezení. U pergoly je dalších 80 míst venkovního sezení pod slunečníky. Kiosek je otevřen od 7:30 do 23:00. Pokud je chuť a dobrá nálada, otevírací dobu rádi prodloužíme. Musíme však brát i ohled na dříve unavené vodáky.

V kiosku nabízíme k snídaní čerstvé rohlíky a chléb, marmeládové koblihy, máslo, tavené sýry, paštiky, med, marmelády, paštiky, párky, klobásy, atd. Po celý den nabízíme teplá jídla. Polévky dle denní nabídky, speciality na grilu i minutková jídla a všelijaké pochoutky k pivu. Veškeré alkoholické, nealkoholické a teplé nápoje, cukrovinky, nanuky a jiné.

Turistická známka No.120, Majdalena


Sdílej s přáteli:  Facebook      Twitter


strana 1

Vložení nových fotografií přidat text nebo poznámku     Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)