Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Zlínský kraj » okres Vsetín » camp, rekreační areál, tábořiš » Marta - Horní Bečva (rekreační středisko)

Marta - Horní Bečva (rekreační středisko) [9295]


Popis | Cestovní deník | Kontakty | Mapa | Fotogalerie | Recenze | Propagace | Upravit text | Objednat ubytování
    (přímý kontakt na provozovatele)
foto Marta - Horní Bečva (rekreační středisko)
     (Anyzka)

Rekreační středisko MARTA se nachází v překrásném prostředí Beskyd, v obci Horní Bečva v nadmořské výšce 660 m n. m. Svým umístěním v čistém prostředí chráněné krajinné oblasti zaručuje optimální podmínky pro sport, turistiku i odpočinek po dobu celého roku.

Svým umístěním a vybavením vyhovuje rekreační středisko MARTA jak rodinné rekreaci, tak i pobytu dětí v přírodě nebo lyžařským kurzům. Klidné prostředí střediska se nabízí také pro pořádání různých podnikových školení nebo kurzů.

Pro ubytování je celoročně k dispozici osm 4-lůžkových chat FLORA s možností přistýlky. Chaty jsou patrové, v každém patře je jedna místnost a místnosti nejsou rozděleny dveřmi.

Každá chata je vybavena WC a teplou vodou, sprchovým koutem, rádiem, televizí a chladničkou. Před chatkou je pro hosty k dispozici ohniště a travnatá plocha pro sportovní vyžití. Mimo sezónu můžete využít víkendové nabídky pro 2 osoby.

V areálu jsou k dispozici pískoviště pro malé děti, stolní tenis pro větší, ohrazené hřiště pro basketbal, volejbal, tenis, venkvní bazén (7x3)
Klienti se mohou ubytovat také v chatě Alpina pro 10 osob, která má navíc v obývacím pokoji krb. Ložnice jsou rozděleny 233. Mimo sezónu se Alpina ideálně hodí k oslavám, víkendovkám pro větší skupinu lidí.

Možnost využít ubytování v nově postaveném srubu. V srubu je navíc krb jako u Alpiny. Srub má dvě nezávislé části z nichž každá má balkon, 2 samostatné ložnice (2+3), obývací pokoj s krbem, WC, sprchový kout, TV, lednice.

Hosté se stravují v jídelně s vyhlášenou domácí kuchyní. Středisko je vybaveno také denním barem s bohatým výběrem nápojů a letní terasou pro příjemné posezení. V hlavní budově se nachází jídelna, školící místnost a denní bar.
Jídelna a školící místnost slouží jako učebny během dne a večer je možno je využít k různým společenským akcím. K dispozici je video, DVD, televize, magnetofon, meotar, promítací plátno a tabule, PC + internet

Ceny: http://www.jerid.cz/rsmarta/cenik.html


Sdílej s přáteli:  Facebook      Twitter


strana 1

Vložení nových fotografií přidat text nebo poznámku     Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)