Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Moravskoslezský kraj » okres Bruntál » ubytování v soukromí » Ubytování v soukromí - Karlov pod Pradědem (ubytování v soukromí)

Ubytování v soukromí - Karlov pod Pradědem (ubytování v soukromí) [9129]


Popis | Cestovní deník | Kontakty | Mapa | Fotogalerie | Recenze | Propagace | Upravit text | Objednat ubytování
    (přímý kontakt na provozovatele)

O domě:
Pokud se rozhodnete pro ubytování v soukromí podle naší nabídky, naleznete náš dům téměř na konci obce Karlova, při vstupu do údolí vedoucí do Velkého Kotle. Dům je snadno dostupný autem, autobusová zastávka je nedaleko, parkovat lze přímo u domu a bezprostřední okolí nabízí příjemné posezení v upraveném prostředí v blízkosti lesa. Od domu jsou dostupné turistické značené cesty podle bohatého výběru, v zimním období je blízká náročnější lyžařská sjezdovka, jakož i možnosti vyžití na běžeckých lyžích.Okolní lesy poskytují nekonečné možnosti procházek jen tak nebo v houbařské sezóně i toulky za dobrým úlovkem. Samotný dům je vícepodlažní, ubytování je pohodlné v přízemí. Samotný byt je slunný s centrálním topením.

O bytě:
Ubytování poskytujeme v třípokojovém, rekonstruovaném a modernizovaném bytě, s dobře vybavenou kuchyní. Kuchyň je vybavena elektrickým sporákem s troubou, dále mikrovlnou troubou , jídelním koutkem a ledničkou. Koupelna se sprchovacím koutem poslouží k osobní hygieně i osvěžení. Ke spánku slouží ložnice s dvojlůžkem a další místnost s třemi samostatnými válendami. K odpočinku využijete obývací pokoj s televizí a radiopřijímačem, při potřebě dalších míst ke spánku i rozkládací gauč. Byt vám poskytne stejné pohodlí v horském prostředí podhůří nejvyššího hřebene Jeseníků stejně, jako váš byt v městském prostředí.

Ceny za ubytování: 300 KČ za osobu a den
Standardní kapacita 5 lůžek při plném obsazení l500KČ
Lze rozšířit obsazení ještě o 2 přistýlky v obývacím pokoji , s cenou dle domluvy.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)