Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Moravskoslezský kraj » okres Nový Jičín » hotel, hostel » Hotel Roubenka - Štramberk (hotel)

Hotel Roubenka - Štramberk (hotel) [9077]



30 13

V největší budově se nachází stylová nekuřácká restaurace, ve které si můžete pochutnat na specialitách z různých druhů mas připravovaných na kontaktním grilu a dochucených jedinečnými omáčkami, denně připravujeme čerstvá hotová jídla a pro vyznavače zdravé stravy je připravena široká nabídka vegetariánských jídel a rybích specialit.
 
Nabídka nápojů je rovněž nadstandartní : vinný lístek nabízí produkty z Vinných sklepů Valtice, Portská vína 10. leté a 20. leté, Tokajská vína. Široká je i nabídka excelentních vín ze všech koutů světa. Na čepu je Radegast, Plzeň a nově i Birell (v letním období).
 
Součástí restaurace je samostatný salonek s kapacitou až 16 osob, který je ideální pro pořádání soukromých akcí, oslav, školení, svateb, oslav promocí atd. Nabízíme k zapůjčení flipchart, dataprojektor a plátno. 
 
Před restaurací se dále nachází malá letní zahrádka s dřevěným posezením a slunečníky. Pro větší skupiny toužící po venkovním posezení nabízíme možnost pořádání grilování v odděleném nerušeném prostoru v objektu hotelu s nádherným výhledem na Štramberskou trúbu a okolí.
 
Pro romantické posezení s překrásným výhledem na malebný Štramberk jsme vybudovali venkovní terasa, kde si můžete vychutnat nejen nějakou naši specialitu či láhev dobrého vína, ale třeba západ slunce ...
 
Hotel se může pochlubit jedním z nejkrásnějších výhledů na dominantu Štramberka - Štramberskou trúbu a v tomto kouzelném prostředí je možno uspořádat svatební obřady.
 
Akceptujeme všechny běžné druhy platebních karet.
 

Ubytování:

Hotel Roubenka ve Štramberku nabízí ubytování ve třech samostatných objektech - dřevěných roubených chalupách, které jsou od sebe vzdáleny 10 metrů a spojeny romantickým dvorkem. Celková kapacita ubytování je 30 osob, ve 14 pokojích. K dispozici jsou jednolůžkové pokoje a dvoulůžkové apartmány s možností přistýlek. Všechny pokoje jsou komfortně vybaveny. Moderní vybavení je vkusně skloubeno s dřevěnou konstrukcí staveb.

Samozřejmostí je samostatné sociální zařízení, TV se satelitním příjmem, telefon, vybavený minibar a přístup k vysokorychlostnímu internetu prostřednictvím Wi-Fi technologie zdarma. Snídaně je podávána formou švédských stolů a je v ceně ubytování. Několik pokojů je vybaveno vířivou vanou. Hotelové objekty a parkoviště jsou střeženy kamerovým systémem.

Vybavení pokojů:
  • samostatné sociální zařízení
  • TV se satelitním příjmem (na vybraných pokojích)
  • telefon
  • vybavený minibar
  • internet prostřednictvím Wi-Fi, zdarma
  • vířivá vana na některých pokojích
Rozdělení pokojů:
  • Novinka - designový apartmán (dvoulůžkový pokoj)
  • 6 jednolůžkových pokojů
  • 7 dvoulůžkových pokojů, z toho 3 s vířivou vanou
  • 1 apartmán (až pro 4 osoby)

Pro Vaše maximální pohodlí je možno objednat snídani na pokoj, při předpokládaném pozdním příjezdu připravíme na pokoj studené občerstvení.


Sdílej s přáteli:  Facebook      Twitter


strana 1

Vložení nových fotografií přidat text nebo poznámku     Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)