Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Jihočeský kraj » okres Tábor » pension » Jonášův Mlýn - Zhoř u Mladé Vožice (penzion)

Jonášův Mlýn - Zhoř u Mladé Vožice (penzion) [46260]




Jonášův mlýn, velmi prostorná rekreační chalupa, nabízí ubytování až pro 28 osob v 5-ti pokojích.

Celkovou kapacitu ubytování tvoří 1 x třílůžkový pokoj, 1 x čtyřlůžkový pokoj, 1 x osmilůžkový pokoj, 1 x pětilůžkový pokoj, 1 x šestilůžkový pokoj, 2 x dětská postýlka a přistýlka (matrace) dvoulůžko. Ke každému pokoji přísluší vlastní koupelna se sprchovým koutem a WC. Povlečení a prostěradla jsou zahrnuta v ceně. Ručníky vlastní nebo možno poskytnout za poplatek.

V objektu je k dispozici ještě jedna společná koupelna s vanou a pračkou. Hosté mohou také využívat plně vybavenou společnou kuchyň s chladicím boxem. Vybavení kuchyně: dvoudveřová lednice 900 litrů, 2 x varný kotel, el. sporák, myčka nádobí, el. sporák se sklokeramickou deskou, mikrovlnná trouba, varná konvice, toustovač, pračka.

K ubytování je možné objednat si snídani. Součástí společných prostorů je také společenská místnost (klavír) s jídelnou a barem. Komfort v těchto prostorách zajišťuje především pro rodiny s malými dětmi podlahové vytápění. Ve stylovém klenutém sklepě můžete využít finskou saunu s odpočívárnou (za poplatek). Večer jistě uvítáte posezení na zastřešené terase s krbem a grilem.

Ubytování je také velmi vhodné pro spřátelené rodiny, které chtějí trávit dovolenou společně, ale mít oddělené bydlení.

Sportovně založeným zájmovým kolektivům je v objektu dále k dispozici stolní tenis, stolní fotbálek, zatravněné hřiště, sauna.

Wifi připojení v celém objektu zdarma.

Společenské prostory je možné využít ve dne jako školící prostor a večer pro zábavu, pokud nezvolíte posezení venku v kryté terase s kamenným krbem. Kuřáci (i nekuřáci) ocení dva balkony s přímým vstupem ze společenské místnosti. Větší balkon s výhledem do zahrady situovaný na východní stranu, je možno využít k romantické snídani nebo k odpolednímu posezení při kávě.

V případě vašeho zájmu zajistíme kompletní gastronomický servis.

Romantické prostředí je jako stvořené pro pohádkovou svatbu pod širým nebem. Fotografie pořízené v kouzelné přírodě budou nádhernou vzpomínkou na tento slavnostní den.


Sdílej s přáteli:  Facebook      Twitter


strana 1

Vložení nových fotografií přidat text nebo poznámku     Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)